Požalila se

Ispovijest Vlatke Pokos na Instagramu: "Doživljavam neprestano zlostavljanje"

Vlatka Pokos (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Vlatka Pokos (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) +0 Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Galerija

Vlatka Pokos na Instagramu se požalila na to da ju netko - teško zlostavlja.

Vlatka Pokos nedavno je redala uspjeh za uspjehom. Vratila se u Hrvatsku, a na kanadskom sveučilištu je diplomirala s počastima, što bi trebao biti veliki razlog za sreću no čini se kako slavnu voditeljicu i pjevačicu nešto tišti. 

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos krasi ga više titula Poznato je koga ljubi Vlatka Pokos, novi odabranik nasljednik je ugledne zagrebačke obitelji: "Istina je, dogodilo se..."

Na svom Instagram profilu Vlatka se oglasila tužnom objavom o tome kako ju netko zlostavlja, a dala je naslutiti i o kome se radi. 

Vlatka je zatvorila svoj Instagram profil jer je na njemu, prema vlastitim riječima, posljednjih dana doživjela zlostavljanje i iživljavanje. 

"Dragi prijatelji, morala sam zatvoriti profil jer doživljavam neprestano zlostavljanje već nekoliko dana, od mog pojavljivanja u Poreču do objave o diplomi. Znam da nisam jedina koja se s tim susreće, mnogi su žrtve anonimnih, isfrustriranih, zlih nakaza, koje koriste internet za ovu vrstu iživljavanja", požalila se Vlatka.

U nastavku je otkrila koga krivi za to te mu poslala poruku.

"Poručujem onom koji piše da prepoznajem njegov "rukopis". Nije lako biti star, ljigav, prezren, razotkriven i ostavljen od svih. Na njegovom mjestu ne bih bila mirna prije smrti, koja se neminovno približava (svima nama), nakon života punog zla i mržnje prema svemu dobrom, a osobito lijepim i snažnim ženama koje se ne mogu pokoriti niti kupiti", zaključila je ona.

Na ovu tužnu vijest Vlatku su njezini obožavatelji zatrpali komentarima i porukama podrške. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene