''Ana me čak...''

Vlado Kalember otkrio zanimljiv detalj o razvodu od Ane Rucner: ''Zbog toga me sutkinja pitala je li to neka showbizz fora''

Vlado Kalember, Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Biljana Gaurina/Cropix 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember, Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Ana Rucner i Vlado Kalember Vlado Kalember Ana Rucner i Vlado Kalember +0 Vlado Kalember Galerija

Special Happy Show ovaj tjedan ugostio je Vladu Kalembera, vrhunskog zabavnjaka i miljenika svih generacija. Najveći šarmer ovih prostora otkrio je da s ekipom iz 4 asa dovršava album na kojem će među šezdesetak gostiju biti Davor Gobac, Rade Šerbedžija, bivši ministar Davor Štern... Vlado smatra da je Let 3 dobar izbor za Eurosong te da Riječani imaju šanse ući u finale. U dobrim je odnosima s bivšom suprugom, no prepričao je zanimljive detalje oko razvoda.

U braku s Anom Rucner, Vlado Kalember dobio je sina Dariana, a nakon razvoda bivši partneri ostali su i više nego u dobrim odnosima, što je iznenadilo sutkinju na brakorazvodnoj parnici.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 2 s godinama sve ljepša! Ana Rucner u golišavom izdanju pokazala isklesano tijelo, a pojavile su se i fotke iz vremena kad je zavela 30 godina starijeg šarmera!

''Sjedili smo u sudnici, ali ne na suprotnim stranama, kao što je to praksa kod nas. Mi smo sjedili zajedno, a Ana me čak primila za ruku, na što nas je sutkinja upitala je li ovo neka showbizz fora. Odgovorio sam joj da nije - kako smo se dogovorili da ćemo se oženiti, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastati'', ispričao je Vlado. 

Pjevač je prokomentirao i jednu od najaktualnijih tema - pobjedu Riječana na Dori. Prisjetio se vlastitog sudjelovanja na Euroviziji davne 1984. kada je s kolegicom Izoldom Barudžijom i pjesmom "Ciao Amore" u Luksemburgu osvojio 12. mjesto.

''Ovo natjecanje danas je svjetski spektakl, dok se prije 30, 40 godina održavao u dvoranama sa 400, 500 sjedećih mjesta pa ga se kao takvo treba gledati i staviti današnje nastupe i u taj kontekst. Što se tiče Leta 3, zgodno je imati nešto što je na rubu ekscesa. Naravno da je teško napisati nešto što već nije napisano. Melodije su već tu, veći pomaci osjete se u tekstu, aranžmanu i zvuku. No smatram da je Let 3 dobar izbor – sigurno neće proći nezapaženo i mislim da imaju veliku šansu ući u finale'', zaključio je Vlado. 

Sa Srebrnim krilima proputovao je pola svijeta. Bez nekog posebnog objašnjenja izuzetno su bili popularni u Bugarskoj i Mađarskoj, gdje ljudi govore potpuno drugim jezikom, a publika bi njihove pjesme pjevala od riječi do riječi. Dogovor za turneju po Rusiji, zanimljivo, pao je u Sofiji nakon sprovoda ministrice kulture, kćeri tadašnjeg predsjednika Bugarske. Naime na koncertu Srebrnih krila, članovima je pristupio ministar kulture tadašnjeg Sovjetskog saveza koji je prethodno zapravo stigao na pogreb. Sjajno izreklamirani, u Moskvi su održali 10 koncerata.

Vlado Kalember veliki je nogometni fan i navija za Dinamo. Ne krije ni prijateljstvo sa Zdravkom Mamićem, koji je jedan od rijetkih koje prati na Instagramu.

''Sa Zdravkom se znam jako, jako dugo i on je beskrajno drag, dobar čovjek, u one druge stvari ne bih se petljao jer nemam pojma. Zdravko je čovjek koji ima enormni broj prijatelja i zaslužio ih je. Beskrajno je duhovit i njegove objave pregledam kao zabavno štivo. Imam njegov broj i hrvatski i iz Bosne i Hercegovine, i ako budem u tim krajevima, vrlo ću mu se rado javiti'', iskreno je rekao Vlado.

Za sebe Kalember kaže da je dosadan čovjek te da je popio alkohola koliko stane u čašu od 0,3 deci.

''Oduvijek sam smatrao da alkohol i showbizz ne idu zajedno, a sve na što sam se mogao navući sam nastojao izbjegavati. Ja sam užasno dosadan tip, nisam nikada bio sklon porocima'', tvrdi. 

Sportskim rječnikom, Vlado je objasnio da svaki sport ima svoj aut i korner, pa tako i život.

''Ako iziđem izvan crte, onda sam izvan igre. Nogometno igralište uvijek je iste veličine, ima onih koji se tu snalaze dobro poput Maradone, Modrića, Messija, Ronalda i Pelea, no ima onih za koje vrijede ista pravila, ali se ne snalaze na njemu tako dobro'', zaključio je.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban - 1 Nicole Kidman i Keith Urban - 3 Nicole Kidman i Keith Urban - 4 Nicole Kidman i Keith Urban - 5 +23 Nicole Kidman i Keith Urban - 6 Celebrity Isklesano tijelo zgodnog glazbenika palo u drugi plan pored čudnog kupaćeg koji je nosila njegova slavna supruga

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 +28 Severina - 2 Celebrity Seve pokazala brutalne trbušne mišiće u badiću, zatečeni fanovi sve su rekli komentarima: ''Ova majka izgleda kao da ima 25 godina!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene