Vikend vijesti

Misteriozna fotografija, putovnica, noćni izlazak i dolazak celebrity bebe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Propustili ste najhot vijesti protekli vikend? Odabrali smo najzanimljivije showbuzz novosti koje morate znati!

I dok neki spajaju vikende, drugima je i dalje radni ponedjeljak. Ukoliko ste bili izolirani protekli vikend, onda ove showbuzz novosti morate znati!

Pogledaj i ovo showbuzz Top 5 Protresli su vikend svojim objavama!

>> Hoće li ova fotografija napokon riješiti misterij star 16 godina?

1.    Najčitanija i najkomentiranija vijest je svakako bila ona vezana za misterij smrti princeze Diane. Britanski Daily Mail je objavio fotografiju snajperista koji leži na zemlji i kroz nišan promatra automobile, a koja je pronađena u laptopu vojnika povezanog sa smrću Lady Diane 1997. godine. nformacija da je Dianu ubio pripadnik britanske vojske nedavno je dospjela do Scotland Yarda, a došla je iz vojnih izvora i sad se njome bavi Posebno zapovjedništvo za kriminal i operacije.
 
2.    Pričalo se i o Severini tijekom vikenda... Naime, Severinin menadžer Tomica Petrović potvrdio je za Dnevnik.hr da je Milan sinu Aleksandru izradio srbijansku putovnicu - bez Severininog znanja i suglasnosti. Bilo je to prvi put da je Severina odgovorila na medijska nagađanja i bojazni za sina Aleksandra. Odlukom Općinskog suda (privremena mjera), Milan može viđati sina svaki drugi tjedan i to isključivo u Hrvatskoj.

Osim privatnih problema, Severina ipak radi punom parom. Snimila je i novu pjemsu čiju premijeru očekujemo u 12 sati.
 
3.    S druge strane pjevačica Jelena Rozga provjerila je kakav je noćni život u njezinom rodnom gradu. Prvo izdanje 'Mystique' partya u splitskom Tropic clubu Jelena nije mogla propustiti, a uz najveće domaće i strane hitove, vrhunske plesačice i atraktivne hostese zabava je potrajala do zore. Osim nje, u klubu su se zabavljali i Željko Kerum te frontmen Zabranjenog pušenja Sejo Sexon.

4.    A u nizu domaćih vijesti, imamo i jednu sretnu hollywoodsku vijest. Glumica Halle Berry postala je mama! 47-godišnja glumica i Olivier Martinez postali su roditelji dječaka.

>> 'Pleši sa mnom' - Pjesma kojom je Lana odledila majčino srce!

5.    Srca  publike osvojila je i nova dramsko-glazbena serija ‘Stella’. U sinoćnoj epizodi Lana je svojim talentom i uspjehom na audiciji uspjela čak i omekšati majčino srce, s druge strane ljubav Jasmine i Kristijana je sve veća. Ponesu ih osjećaji i oni zajedno otpjevaju poznatu pjesmu 90-tih 'Nasloni glavu na moje rame'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene