Važno priznanje

Naš mladi voditeljski par brzo je osvojio srca gledatelja: "Nije bilo lako sjesti dvoje klinaca u najgledaniji Dnevnik u državi"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Baus i Dino Goleš - 1 Valentina Baus i Dino Goleš Valentina Baus i Dino Goleš - 3 Valentina Baus i Dino Goleš - 2 Valentina Baus i Dino Goleš - 1 Valentina Baus +0 Valentina Baus i Dino Goleš Galerija

U redakciju Nove TV stiglo je još jedno važno priznanje – nagrada Večernjakova ruža za Novo lice godine koju su osvojili Valentina Baus i Dino Goleš.

Valentina Baus i Dino Goleš, voditelji Dnevnika Nove TV dobitnici su Večernjakove ruže u kategoriji Novo lice godine.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

Publika je mladom voditeljskom paru dodijelila najviše glasova. Valentina i Dino srca gledatelja brzo su osvojili, a ovo je još jedna potvrda za to.

"Hvala ljudima koji su nam dali podršku, naši nadređeni, naši šefovi, vjerujem da nije bilo lako nakon 10 godina sjesti dvoje klinaca u najgledaniji Dnevnik u državi", poručila je Valentina dok je preuzimala nagradu.

"Ovu ružu večeras ipak želim posvetiti svojim roditeljima i Dininim roditeljima, bili ste uz nas tu i nadam se da smo vas učinili ponosnima" dodala je.

"Hvala Novoj na prilici, kolegama na podršci i Večernjem listu na nominaciju, no ništa to bez gledatelja koji su prepoznali naš trud. Za mene osobno to je ispunjenje dječačkog sna i motivacija da budem još bolji", zahvalio se Dino.

Povjerenje su opravdali u prošloj godini, kada su nakon niza reportaža i javljanja uživo, sjeli i u voditeljski stolac Dnevnika Nove TV.

"Dino i ja smo prijatelji, i privatno smo dobri, i mislim da nam je ova ruža pečat na naš odnos, i poslovni i privatni, i vjerujem da će naći lijepo mjesto u redakciji", zaključila je Valentina.

Višegodišnju kvalitetu, trud i rad gledatelji svakodnevno prepoznaju i odabirom Nove TV - kao najgledanije televizije u Hrvatskoj.

Cijeli prilog iz Dnevnika pogledajte u videu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Karlo Rusan i Maja Šuput - 6 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Celebrity Bloom slavi prvi rođendan sa stilom, ponosna mama Maja Šuput pokazala je djelić raskošne atmosfere!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene