Uskoro stižu!

U Zagrebu otvorena najveća izložba predmeta grupe Depeche Mode!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nastup Depeche Modea u Zagrebu 23. svibnja 2013. u Areni Zagreb održat će se u sklopu europske turneje kojom se promovira novi album 'Delta Machine'.

U četvrtak poslijepodne u galeriji Klovićevi dvori otvorena je jednostavna izložba 'Depeche Mode fan exibition', najveća privatna zbirka o Depeche Modeu na svijetu.

>> Depeche Mode započeli turneju, otkrivena i cijela set lista!

Pogledaj i ovo showbuzz Još malo! Depeche Mode oduševljava svakim koncertom na novoj turneji!

Najbolji primjerci uključuju jedinstvene artefakte iz zbirke Burmeister (najveće privatne zbirke o Depeche Modeu na svijetu) kao što je prva demo snimka benda, master ploče benda koje je izdala legendarna istočnonjemačka diskografska kuća Amiga, jedinstveni EMU-2 sampler koji je bend koristio, Depeche Mode Fan Bible, masterkolekciju sa stotinu predmeta, vinila, singlica te Daveov ručnik s koncerta u Munchenu 2009. Izložba će biti zanimljiva i svim ljubiteljima pop kulture jer se može mnogo saznati o marketingu, promociji, grafičkom dizajnu, fotografiji i drugim obilježjima 80-ih. Memorabilije pet hrvatskih fanova odabrao je međunarodni žiri, a ti fanovi će nazočiti i koncertu u Zagrebu 23. svibnja, gdje će najsretniji upoznati legendarne Depecheovce.


'Mislim da kvaliteta i prava snaga ove izložbe leži u činjenici da čak i ako vas glazba ne zanima još uvijek možete puno naučiti o pop kulturi, marketingu, promidžbi, grafičkom dizajnu, fotografiji i o mnogim drugim stvarima. U naš izbor uključili smo sve - od ruskih piratskih flexi-diskova do časopisa fanova iz raznih zemalja, remiksa, programa turneja i promo materijala. Time dobivamo sjajan uvid u svijet grupe Depeche Mode', izjavio je kustos izložbe Martin Hossbach.

Nastup Depeche Modea u Zagrebu 23. svibnja 2013. u Areni Zagreb održat će se u sklopu europske turneje kojom se promovira novi album 'Delta Machine'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene