Isti već godinama

Koja li je tajna lica Toma Cruisea? On kao da se nije promijenio još od Top Guna, zbog ovih fotki mnoge je i podsjetio na taj hit!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tom Cruise u Južnoafričkoj Republici ovih dana snima novi nastavak filma "Nemoguća misija", a na set odlazi helikopterom kojim sam upravlja.

Holivudski glumac Tom Cruise zadivio je brojne fanove protekloga vikenda u Južnoafričkoj Republici te su se mnogi od njih odmah sjetili njegove legendarne uloge u filmu "Top Gun". 59-gododišnji akcijski junak nasmiješio se fanovima koji su ga dočekali na lokaciji snimanja novog nastavka serijala filmova "Nemoguća misija".

Pogledaj i ovo Tom Cruise Uspjeh unatoč skandalima Kako je Tom Cruise preživio kraj zvjezdanog doba: Novi ''Top Gun'' zacementirat će njegov status svjetske zvijezde!

Cruise je na sebi imao ležernu kombinaciju te naočale, a fotografi su ga uhvatili u trenutku kada je sjeo u helikopter, kojim je sam upravljao. Okupljeni su odmah počeli komentirati kako ih je podsjetio na scene iz filma "Top Gun", a njegovu se znanju upravljanja letjelicama svi dive. Glumac je inače odsjeo u gradiću Hoedspruitu, a svakodnevno na set filma putuje upravo helikopterom.

"Ovdje smo htjeli snimati dugo vremena. Volio bih živjeti tu, jako mi se sviđa. Jedva čekam i da vidite naš novi film", odgovorio je jednom obožavatelju koji ga je pitao hoće li se preseliti u Južnoafričku Republiku. Tom na fotografijama izgleda kao da je za njega vrijeme stalo, a mnogi su se složili da izgleda mlađahno kao i na početku karijere iako se bliži velikom, 60. rođendanu.

Cruise se inače nedavno našao na udaru kritika nakon što su svijet obišle njegove fotografije na kojima izgleda neprepoznatljivo zbog toga što je pretjerao s injekcijama protiv bora i filerima. Nekoliko stručnjaka je potvrdilo kako je njegovo natečeno lice bilo posljedica upravo takvih zahvata, a nije tajna da je Tom već ranije odlazio na slične tretmane.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 +0 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić u mini crvenoj haljini pozirala u kadi, zbog ovog prizora svi su se složili: ''Izgledaš sve mlađe i mlađe!''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +2 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene