Ima i molbu za sve

Partnerica Marka Babića podijelila je lijepe vijesti, a prizor nje s kćerima sve je dirnuo: "Bit ćemo dobro"

Marko Babić i Tina Biloglav Marko Babić i Tina Biloglav Tina Biloglav/Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Biloglav Tina Biloglav Tina Biloglav Marko Babić i Tina Biloglav Marko Babić i Tina Biloglav Marko Babić i Tina Biloglav Marko Babić Marko Babić Marko Babić - 2 Marko Babić +11 Marko Babić Galerija

Tina Biloglav otkrila je dio planova za knjigu "Putovanje zvano igra" svog preminulog supruga Marka Babića, pa zamolila sve za malu pomoć.

Partnerica nedavno preminulog arhitekta i influencera Marka Babića, Tina Biloglav oglasila se na svom profilu na Instagramu i podijelila neke lijepe vijesti vezane u njegovu knjigu "Putovanje zvano igra" koja je trenutačno najpopularnija u Hrvatskoj.

"Marko je Putovanje imao velike planove, a mi radimo sve da ispunimo njegove ciljeve. Vi ste tu najbitniji i zato vas molim da ostavite recenziju (poželjno na engleskom, ali i hrvatski je super) na linku jer će nam to biti bitno ubrzo. Hvala svima za sve što ste radili i što radite za Marka. A druga bitna stvar je da svi koji su do danas naručili knjigu je mogu očekivati ovaj tjedan. Novo izdanje je sitglo i šaljemo ga redovito te se ispričavamo svima na čekanju. Mirek je tu logistika tako da ste sigurni", napisala je Tina.

Uz to je objavila i snimku u kojoj se igra s kćerima koje je dobila s Markom.

"A kako smo mi? Bit ćemo dobro", napisala je Tina i sve dirnula.

Inače, Markova je knjiga odmah nakon izdavanja postala bestseler i dobila je brojne pozitivne kritike.

"Na prvu knjiga o raku, a zapravo priča o optimizmu, nadi i radosti života koja nam je svima potrebna", opisana je knjiga na Markovoj službenoj web stranici.

Marku je 2021. godine dijagnosticiran sarkom, a nedavno mu se zdravstveno stanje pogoršalo, nedugo nakon čega je preminuo u dobi od samo 31 godine.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 6 +29 Severina - 2 Celebrity Pogledajte što je Severina napravila kada je ugledala sina usred koncerta, video je sve rasplakao: "Suza za suzom..."

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić Nika Barišić Nika Barišić Nika Barišić, Momčilo Otašević +8 Nika Barišić, Momčilo Otašević Celebrity Mlada domaća glumica osvojila je simpatije gledatelja Kumova, a s nama je podijelila neke privatne detalje: "Ah, ljubavni život... Znate kako to najčešće bude!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene