Teško je...

Partnerica Marka Babića na njegovom ispraćaju jednom je rečenicom sve rasplakala: ''S tobom je uvijek bila bonaca...''

Tina Biloglav Tina Biloglav Vanesa Pandzic / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Biloglav Posljednji ispraćaj Marka Babića - 7 Posljednji ispraćaj Marka Babića - 6 Posljednji ispraćaj Marka Babića - 5 Posljednji ispraćaj Marka Babića - 4 Posljednji ispraćaj Marka Babića - 3 Posljednji ispraćaj Marka Babića - 2 Posljednji ispraćaj Marka Babića - 1 Posljednji ispraćaj Marka Babića - 10 Posljednji ispraćaj Marka Babića - 9 +20 Posljednji ispraćaj Marka Babića - 8 Galerija

Partnerica Marka Babića na njegovom je posljednjem ispraćaju jednom rečenicom rasplakala sve prisutne, evo kako se od njega oprostila.

U krematoriju na zagrebačkom groblju Mirogoju održan je posljednji ispraćaj našeg arhitekta i autora bestselera Marka Babića, koji je preminuo u 32. godini, nakon borbe s teškom bolesti.

Marka su njegovi najmiliji ispratili uz posebne pjesme. U jednom trenutku svirala je Iskra Damira Urbana, a zatim i Oliverov hit Galeb i ja, Korak po korak Prljavog kazališta i pjesma Poštar lakog sna benda Pips, Chips & Videoclips, piše Index.hr.

Od Marka se govorom, između ostalih, oprostila njegova partnerica Tina Biloglav, a od jedne rečenice svima je zapela knedla u grlu.

"Zadnje dvije godine prošli smo puno nevera, ali meni je, kad smo skupa, uvijek bila bonaca", rekla je. Svi prisutni su se rasplakali.

Marko Babić i Tina Biloglav tijekom svoje veze dobili su dvije kćerkice, Luce i Tonku.

Uz njegovu obitelj i prijatelje, neutješni su bili i brojni Markovi obožavatelji koji su mu došli uputiti posljednji pozdrav, a prizori s Mirogoja najbolje govore o tome koliki je trag ostavio iza sebe.

Marku je 2021. godine dijagnosticiran sarkom, a nedavno mu se zdravstveno stanje pogoršalo, što je na društvenim mrežama otkrila njegova životna partnerica Tina Biloglav.

Tina je tada napisala i da su u Hrvatskoj iscrpili mogućnost liječenja te je uputila apel za pomoć pri pronalasku klinika u inozemstvu.

Marko se o povratku bolesti oglasio i sam prije dva mjeseca na društvenim mrežama, a tijekom svoje borbe s teškom bolesti nastavio je svakodnevno inspirirati i uljepšavati dane svima koji ga prate ili tek tako svrate na njegov profil. Oko sebe je stekao prekrasnu zajednicu ljudi koji su se njegovim pobjedama veselili kao da su njihove, a onima koji se možda nalaze u sličnoj situaciji bio je i primjer kako je moguće smijati se čak i kada si bolestan.

Svoju borbu opisao je i u knjizi "Putovanje zvano igra", koja je postala bestseler.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 5 +21 Lana Klingor Mihić - 2 Celebrity Lana Klingor Mihić u upečatljivom bikiniju pokazala svoje tijelo bez uljepšavanja: "Ma, odlično izgledaš"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 4 Severina - 1 +27 Severina - 2 Celebrity Severina se rasplesala u haljini koja je jedva sve držala na mjestu, a ovakva atmosfera rijetko koga ne bi ponijela!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene