Ma Kao Apolon!

Isklesani mišići ovog ljepotana jedino su u što se gledalo kad se pojavio, a kod njega je zanimljivo i što je zapravo po struci!

Tim Robards Tim Robards Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tim Robards - 1 Tim Robards - 2 Tim Robards - 3 Tim Robards - 6 Tim Robards - 10 Tim Robards - 9 Tim Robards - 7 Tim Robards - 4 Tim Robards - 5 Tim Robards - 8 +22 Tim Robards - 1 Galerija

Glumac Tim Robards krao je sve poglede na jednoj australskoj plaži, a na njegove isklesane mišiće zavidni mogu biti muškarci diljem svijeta.

Australski glumac, model i televizijska osoba Tim Robards uhvaćen je na plaži North Bondi u Australiji, a njegovo isklesano tijelo bilo je jedino u što se tog sunčanog poslijepodneva gledalo.

Tim je na plažu stigao motociklom u kupaćim hlačicama i s kacigom na glavi, a onda se otišao smočiti u moru te je svojim izlaskom privukao poglede svih dama, ali i muškaraca koji su osim njega bili na plaži.

Upravo ovakvo tijelo mnogi bi muškarci voljeli imati, a upravo zbog tijela može biti zahvalan i što je bio izabran za prvog Gospodina savršenog u Australiji.

Međutim, Tim nije slobodan, a 2018. godine oženio se s djevojkom koju je upoznao u showu, Annom Heinrich, a zajedno imaju kći Elle. Prije nekoliko dana, na društvenim mrežama obznanili su da čekaju i drugu kćerku.

''Moja mama će uskoro imati drugo dijete'', rekla je dvogodišnja Elle na videozapisu u kojem je ispod bijele majice nosila balon na trbuhu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤️ANNA ROBARDS❤️ (@annaheinrich1)

Ono što je još izuzetno zanimljivo kod Tima je i njegovo zanimanje. Naime, Tim je kiropraktičar, a nakon njegovih fotografija koje možete vidjeti u našoj fotogaleriji mnoge žene zasigurno se ne bi bunile da njemu dođu pod ruke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tim Robards (@mrtimrobards)

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 3 +18 Mia Negovetić na Instagramu - 5 Celebrity Naša pjevačica drastično promijenila imidž, ošišala se na fudbalerku, evo kakve su reakcije na tu njezinu veliku promjenu!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan - 2 Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Pierce Brosnan - 3 Pierce Brosnan - 2 +18 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 7 Celebrity Drži je kao kap vode na dlanu, a od poklona koji joj je kupio za 60. rođendan mnogim će ženama zaklecati koljena: ''Mojoj smeđookoj djevojci…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene