Pravo su nadahnuće

Sjećate se njih? I nakon 22 godine izgledaju sjajno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Filmska ekipa iz velikog hita devedesetih 'Thelma i Louise' ponovo se našla na okupu.

Ženski klasik 'Thelma i Louise' jedan je od najomiljenijih filmova i 22 godine nakon što je snimljen. Upravo zbog specifične i snažne priče o prijateljstvu, možemo ga smatrati jednim od najpoznatijih ekraniziranih uradaka koji govore o emancipaciji i inspiriraju mnoge žene diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Geena Davis (Foto: AFP) zar je to stvarno ona? Procurile nove fotografije nekadašnje seks-bombe, ljepoticu i zvijezdu legendarnog filma teško je prepoznati na prvu!

>>Uskoro pred oltarom sa 30 godina mlađim?

Ovoga vikenda na Beverly Hillsu, glavne junakinje Susan Sarandon i Geena Davis,  pojavile su se zajedno na dobrotvornoj priredbi za pomoć marginaliziranim ženama, držeći se za ruku baš kao na početku devedesetih kada nisu ni slutile da će upravo taj film ostaviti takav trag.

'Mislim da nitko od nas nije mogao ni pretpostaviti da će izazvati takve reakcije. Mnoge žene su mi prilazile i pričale svoju priču i to mi je pokazalo kakav smo utjecaj na njih ostavile' istaknula  je Davis za Wall Stret Journal 2011.

Priča ovoga poznatog  filmskog dvojca inspirirala je mnoge, ali i obilježila karijere nekolicine poznatih glumca. Tako se primjerice Brad Pitt proslavio upravo u ovom filmu i to u ulozi mladića J.D.-a, a glavne glumice Susan  i Geenu dan danas pamtimo kao Thelmu i Louise.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene