prava atrakcija

Ova srpska pjevačica zapalila je pozornicu zajedno s Aleksandrom Prijović, a malo tko ostaje imun na njezine plesne pokrete

Tea Tairović - 13 Tea Tairović - 13 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Tairović Tea Tairović - 6 Tea Tairović - 7 Tea Tairović - 8 Tea Tairović - 9 Tea Tairović - 10 Tea Tairović - 11 Tea Tairović - 12 Tea Tairović - 14 Tea Tairović - 6 +21 Tea Tairović - 2 Galerija

Tea Tairović bila je drugi gost iznenađenja na trećem koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb, a evo i tko je zapravo ona.

Srpska pjevačica Tea Tairović uzdigla se u javnosti sa svojim posljednjim albumom "Izrael i Palestina" koji se nalazi na visokoj ljestvici slušanosti. Osim hitovima, publiku je privukla i svojom besprijekornom ljepotom, ali i enegrijom na nastupima. Naime, njezini plesovi malo koga ostavljaju ravnodušnim. 

Na Instagramu je prati 711 tisuća pratitelja s kojima dijeli svoje nove izvedbe, ali i objavljuje fotografije u kojima ističe svoje zavodljive atribute. 

Samo neki od njezinih poznatih hitova su "Balerina", "100%", "Plakala bih i bez suza", "Bibi Habibi" i mnoge druge.

Nastupala je kao gost iznenađenja na trećem koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb, a zajedno su na pozornici otpjevale "S kime spavaš" i miješale bokovima što je dodatno probudilo maštu muškarcima u publici.

Također, svoje umijeće pokazala je i kroz pjesmu "Samo na jednu noć" gdje je uzastopno njihala kukovima, ali i ostatkom tijela.

Svu atmosferu sa sinoćnjeg koncerta Tea je podijelila na svojim Instagram storijima.

Za tu prigodu Tea je odjenula elegatnu kratku haljinicu koja je istaknula njezino bogato poprsje, ali i zgodne noge.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 26 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 27 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 28 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +27 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Zanimljivosti Evo što je Prijović izvela na trećem koncertu u Areni, nije više mogla izdržati: "Ja se ispričavam, nadam se da mi ne zamjerate"

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik na Instagramu (Foto: Dnevnik.hr) Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Danijela, Ella i Dean Dvornik +31 Ella Dvornik - 2 Zanimljivosti Ella Dvornik i Charles Pearce snimljeni su pred sudom u Puli, pojavili su se u pratnji odvjetnika, a izrazi njihova lica sve govore!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene