Sve je to pogodilo

Kći Brucea Willisa otkrila detalje njegove teške dijagnoze, evo kako je posumnjala da nešto nije u redu: "Mislila sam da ga nije briga"

Bruce i Tallulah Willis Bruce i Tallulah Willis Tallulah Willis/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce i Tallulah Willis - 4 Bruce i Tallulah Willis - 2 Bruce i Tallulah Willis - 1 Bruce i Tallulah Willis - 3 Tallulah Willis (Foto: Instagram) Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis Bruce Willis - 2 Bruce Willis Bruce Willis +16 Bruce Willis - 1 Galerija

Tallulah Willis progovorila je otvoreno o dijagnozi svog oca Brucea Willisa i kako se teško nosila s njom u početku.

Jedna od kćeri američkog glumca Brucea Willisa, koji boluje od demencije, Tallulah Willis otkrila je detalje i svoje prve sumnje da s njezinim ocem nešto nije u redu i sve je otkrila u emotivnom intervjuu.

Pogledaj i ovo Bruce Willis i Emma Heming - 2 emotivni prizori Supruga Brucea Willisa prisjetila se njihovih trenutaka prije okrutne dijagnoze pa rasplakala pratitelje: ''Ljubav je predivna stvar!''

68-godišnjoj zvijezdi filma "Umri muški" u ožujku 2022. je dijagnosticirana afazija, a njegova je obitelj godinu dana kasnije objavila vijest da je bolest napredovala do frontotemporalne demencije.

A kako je sve počelo sada je otkrila Tallulah, koju Bruce dijeli s bivšom suprugom Demi Moore, te ispričala da je kod njega primijetila neka vrsta nejasnog nereagiranja, za koju su članovi obitelj pretpostavili da je posljedica holivudskog gubitka sluha. Objasnila je kako su mislili da su godine i godine koje je Bruce proveo na setu oštetile njegov sluh.

Kad se Bruceovo stanje pogoršalo, Tallulah je ostala pogođena i uzela si je k srcu, misleći da je on jednostavno nastavio dalje sa svojom novom obitelji, novom ženom Emmom i njihovim kćerima te da za nju više ne mari.

"Kasnije se to neodgovaranje proširilo, a ponekad sam to shvaćala osobno. Dobio je dvije kćeri s mojom pomajkom, Emmom Heming Willis, i mislila sam da je izgubio interes za mene", napisala je u emotivnom eseju za Vogue.

Bruce ima tri kćeri koje dijeli sa svojom bivšom suprugom Demi - Tallulah, Scout i Rumer te ima dvije kćeri sa svojom sadašnjom suprugom Emmom - Mabel i Evelyn, devet.

"Iako ovo nije moglo biti dalje od istine, moj se adolescentski mozak mučio nekom pogrešnom matematikom", nastavila je Tallulah.

Uz to se dotakla vlastitih problema s tjelesnom dismorfijom i dijagnozom graničnog poremećaja osobnosti i otkrila da se nervozni borila s anoreksijom i dijagnozom ADHD-a, dok se njezin otac sa svojim problemima borio u tišini i da je tek kasnije postala svjesna što se zapravo događa s njim.

  1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Afra Saraçoğlu - 4 Afra Saraçoğlu - 3 Afra Saraçoğlu - 2 Afra Saraçoğlu - 1 +29 Afra Saraçoğlu - 5 Celebrity Tko je zapravo zvijezda serije ''Zlatni kavez''? Jedna je od najtraženijih u svojoj industriji, a iza sebe ima vezu s 25 godina starijim kolegom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene