Borba za preživljavanje!

Stravična priča ove obitelji obišla je svijet - Napokon ćemo saznati kako je sve počelo!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon horor hita Prizivanja (The Conjuring) iz 2013. godine, u kina za samo dva dana dolazi film koji mu prethodi svojom radnjom - Annabelle.

Film 'Prizivanja' snimljen je 2013. godine prema istinitoj stravičnoj priči obitelji Perron koju su zle sile terorizirale cijelo desetljeće te zapisima najpoznatijih svjetskih demonologa Eda i Lorraine Warren koji su sudjelovali u cijeloj njihovoj borbi za preživljavanje.

A 9. listopada u kina dolazi film 'Annabelle', kojeg je režirao redatelj Prizivanja, koji će odgovoriti na pitanje što je prethodilo nemilim događajima prikazanim gledateljima 2013. godine.

Iza nježnog naslova 'Annabelle' krije se užas koji se može dogoditi svakom od nas: jednoga dana, bez najave, u okruženju u kojem se osjećamo potpuno sigurno.

Pogledaj i ovo Daveigh Chase (Foto: Screenshot) Totalna transformacija Djevojčica koju svi pamte po ovoj jezivoj sceni odrasla je u ljepoticu koja ima problema sa zakonom

Ne vjerujete u duhove? Nakon ovoga promijenit ćete mišljenje!

Utjerala vam je strah u kosti u filmu 'Prizivanja', a sada ćete saznati kako je sve počelo. Lutka 'Annabelle' spremna je na najveće zlo i čuva se u muzeju okultnog u Connecticutu – gdje je jedino vidi svećenik koji je dolazi blagosloviti dvaput mjesečno.

Ovaj nadnaravni triler odvija se prije nego što je zlo bilo pušteno u svijet. John Form pronašao je savršeni poklon za svoju trudnu ženu Miju – prelijepu i rijetku starinsku lutku u bijeloj vjenčanici.

Ali Mia nije dugo uživala u svoju lutki. Jedne užasne noći mladu obitelj u njihovom domu napadnu članovi sotonističkog kulta. Iza sebe ne ostave samo prolivenu krv i teror, već tako zlobno biće da se ništa ne može usporediti s njime ... lutku Annabelle.

Podsjećamo, Annabelle je zlokobna lutka iz jednog od najpoznatijih slučaja paranormalnih stručnjaka Eda i Lorraine Warrena, a prvi put smo je vidjeli u horor hitu 'Prizivanja'.

Redatelj James Wan je uvijek bio fasciniran tom lutkom i već tijekom snimanja prvog filma je razmišljao o tome da joj posveti cijeli film.

'Mi znamo da je ta lutka utjelovljenje takvog zla da mora biti stalno pod ključem ...ali kako je do toga zapravo došlo?', razmišljao je Wan.

'Kako nešto tako šarmantno i slatko postane predmet kroz koji u naš svijet ulaze zlo i razaranje?', pitanje je koje se nametalo tijekom snimanja filma.

A kako je Annabelle zagorčala život obitelji u čijoj kući se našla, moći ćete doznati 9. listopada kad film dolazi u hrvatska kina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene