zahvalio im na svemu

Oglasio se član žirija MasterChefa koji ostaje u showu, kolegama je posvetio dirljivu objavu: "Tog dana krenuli smo na vožnju života..."

Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Nova TV 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin, Melkior Bašić Stjepan Vukadin i Luka Veić Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović +20 Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Galerija

Stjepan Vukadin Melkioru Bašiću i Damiru Tomljanoviću posvetio je emotivnu objavu na društvenim mrežama zbog njihova odlaska iz showa MasterChef.

Sedma sezona showa MasterChef donosi brojne sadržajne novosti, a jedna od njih su i promjene u postavi žirija.

Iz showa odlaze chefovi Melkior Bašić i Damir Tomljanović, a Stjepan Vukadin tim im je povodom posvetio dirljivu objavu na Instagramu.

"Tog dana krenuli smo na vožnju života... Dečki, hvala vam za sve, za smijeh, za suze, za uspomene, za istinsko prijateljstvo za cijeli život!" napisao je uz crno-bijelu fotografiju na kojoj sva trojica poziraju pored motora.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Stjepan Vukadin♥🔪♥ (@chef_vuki)

Melkior i Damir otkrili su nam i što ih očekuje daleko od svjetala TV reflektora.

''Veliko mi je zadovoljstvo bilo tri sezone biti u žiriju MasterChefa, no zbog poslovnih obveza nisam mogao prihvatiti angažman na još jednoj. Novoj postavi želim super sezonu'', izjavio je Melkior Bašić.

Pogledaji ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Celebrity Pogledajte kako izgledaju privatna druženja omiljenog trojca iz MasterChefa, ne bi vas trebalo iznenaditi gdje su se okupili!

O svojim planovima u narednom razdoblju Damir Tomljanović kaže: ''Nisam dio nove sezone, fokus mi je na drugim projektima i karijeri chefa, konzultanta i profesora. MasterChef nam je svima donio u život puno lijepoga, a to se ne zaboravlja.''

Kroz MasterChef je prošao niz profesionalnih chefova koji su vodili kandidate kroz MasterChef avanturu, tako da su sadržajne promjene uobičajena pojava ovog formata.

MasterChef se u Hrvatskoj počeo emitirati 2011. kada su u sastavu žirija bili Tomislav Gretić, Mate Janković i Radovan Marčić. U drugoj sezoni Mati Jankoviću i Radovanu Marčiću pridružio se Dino Galvagno, dok su u trećoj sezoni, koja se emitirala 2005. godine, žiri MasterChefa činili Dino Galvagno, Radovan Marčić i Andrej Barbieri. Posljednje tri sezone, od 2021. do 2023., članovi žirija bili su Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin.

Pogledaji ovo Stjepan Vukadin Zanimljivosti Damir Tomljanović objavio fotografiju chefa Vukija i tek rođene kćeri, a onda mu je uputio i originalnu čestitku!

Produkcija Nove TV uskoro počinje i sa snimanjem audicijskih emisija nove sezone, prijave su još uvijek u tijeku te su pozvani svi zainteresirani da se prijave u MasterChef, novu, još uzbudljiviju i zabavniju sezonu. Nova TV zahvaljuje chefovima Tomljanoviću i Bašiću na protekle tri sezone te na činjenici da su osobno i profesionalno dali veliki doprinos u stasanju brojnih kandidata kojima se život uvelike promijenio nakon sudjelovanja u emisiji.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 5 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 4 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 2 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 1 +30 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković s djecom - 3 Celebrity Suprugu Andreja Plenkovića nismo imali priliku vidjeti od 2019. godine, a zbog njezina zadnjeg poteza svi se pitaju samo jedno!

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Faris Pinjo na Instagramu Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 2 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 1 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 3 +33 Ana Uršula Najev i Iva Jerković Oreški Celebrity Pogledajte kakvu je poruku omiljenoj Luci iz Kumova uputio nedavno razvedeni kolega, opet su potaknuli nagađanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene