S njom se smirio

Zaljubili su se dok mu je ona bila asistentica, a nisu ih pokolebale ni seksualne optužbe na njegov račun, kao ni razlika od čak 39 godina!

Steven Tyler i Aimee Preston - 1 Steven Tyler i Aimee Preston - 1 Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Steven Tyler i Aimee Preston - 2 Steven Tyler i Aimee Preston - 4 Steven Tyler i Aimee Preston - 6 Steven Tyler i Aimee Preston - 5 Steven Tyler i Aimee Preston - 3 Liv Tyler, Steven Tyler (Foto: Getty Images) Liv Tyler, Steven Tyler (Foto: Getty Images) Steven Tyler i Aimee Preston (Foto: Instagram) Steven Tyler i Aimee Preston (Foto: Profimedia) Steven Tyler i Aimee Preston (Foto: Profimedia) +7 Steven Tyler i Aimee Preston (Foto: Profimedia) Galerija

Steven Tyler i 39 godina mlađa Aimee Preston odolijevaju zlobnim komentarima o razlici u godinama, a ostala je uz njega i unatoč brojnim seksualnim optužbama koje su ga snašle.

Frontmen Aerosmitha Steven Tyler već je osam godina u sretnoj vezi s 39 godina mlađom partnericom Aimee Preston.

Unatoč brojnim zlobnim komentarima koje dobivaju na račun ogromne razlike u godinama, njihova ljubav i dalje je jaka, a zajedno su prije nekoliko dana bili i na dodjeli Grammyja.

Par je prigrljen pozirao za fotografe, a njihove zajedničke fotografije opet su sve podsjetile na njihovu ljubavnu priču.

Inače, Aimee Preston radila je kao osobna asistentica slavnim osobama, a nekoliko godina pomagala je i Victoriji Beckham. U to vrijeme bila je udana za Scotta Shachtera, tzv. lovca na talente.

Nakon Victorije, Aimee je krenula raditi upravo za Stevena. Par se tako i upoznao, a njihov je poslovni odnos ubrzo prerastao u ljubavnu vezu.

Steven je prije Aimee bio oženjen i to dvaput. 1978. Tyler je oženio modela i glumicu Cyrindu Foxe, ali njihov je odnos bio poznat po zlostavljanju i po žestokom raskidu. Novu ljubav Tyler je odveo pred oltar 1988., a bila je to Teressa Barrick, američka modna dizajnerica.

Njihova ljubav potrajala je do 2006. godine.

Osam godina kasnije, zaljubio se u Aimee, vezu su započeli 2014. godine, a romansu su potvrdili tek 2016. godine iako su često skupa bivali viđeni na romantičnim putovanjima i prije te godine.

Od te godine, Tyler i Preston često pokazuju svoju ljubav, a na svečanostima i događajima na divan način pokazuju svoju sreću dolazeći skupa na crvene tepihe, objavljujući zajedničke fotografije na društvenim mrežama i slično.

Prema bliskim izvorima, Aimee se savršeno slaže s Tylerovom djecom s kojima je blizu po godinama. Tylerova najstarija kći Liv rodila se 1977. godine u kratkoj vezi s Bebe Buell. 1978. godine rodila mu se i druga kći Mia, treća kći rođena je 1989. godine, a najmlađe dijete je sin rođen 1991. godine.

Podsjetimo, protiv Tylera je u proteklih nekoliko mjeseci podignuto i nekoliko optužbi od žena koje je navodno seksualno napadao dok su bile maloljetne. Steven je nakon toga tražio da se tužba odbaci i negirao iznesene činjenice, no ovi slučajevi još nisu dobili svoj epilog.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Rimac Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić +25 Josipa Čulina i Josip Pleslić Celebrity Tko je bivši muž Josipe Rimac? Dok je ona drmala političkom scenom, on je vješto izbjegavao medije, a s njezinim padom nije se znao nositi

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Ortega - 4 Jenna Ortega - 1 Jenna Ortega - 5 Jenna Ortega - 3 +18 Jenna Ortega - 5 Celebrity Eksplicitne scene mlade glumice sa starijim kolegom zgrozile su javnost, proslavila se ulogom u seriji koja je bila veliki hit

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene