Vraćat će se pjevati!

Siniša Vuco odselio je iz Hrvatske, evo u koju se zemlju zaljubio i gdje će živjeti: ''Što da kažem, veliki pozdrav!''

Siniša Vuco Siniša Vuco Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Vuco - 2 Siniša Vuco - 1 Siniša Vuco Siniša Vuco Siniša Vuco Siniša Vuco Siniša Vuco Siniša Vuco i Zlatko Pejaković Siniša Vuco Siniša Vuco +18 Brigita i Jelena Vuco Galerija

Siniša Vuco postao je stanovnik karipskog otoka Isla de Margarita, a od tamo se javio putem video zapisa na svom Instagram profilu.

Mnoge je iznenadila vijest da se Siniša Vuco preselio u Venezuelu nakon što se zaljubio u tu zemlju, a od tamo se i javio putem videa na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Vilibald Vuco Progovorio i o selidbi u Venezuelu Zgodni sin Siniše Vuce osvojio je simpatije ženske publike, a otkrio nam je i koga je "zaprosio" s pozornice!

"Veliki pozdrav s Kariba, iz Venezuele... Što da kažem, ja, vaš prijatelj Vuco vraćam se ubrzo i pjevam", poručio je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša Vuco Official (@vuco.sinisa.official)

"Kakva si ti legenda", "Idemo uskoro", "Bravo", "Jedva čekamo", nizali su se komentari pratitelja.

Vuco je vijest o selidbi potvrdio i za Večernji list.

"Nisam ja tamo išao plivati, radi se o ozbiljnim stvarima, sve će vam biti jasno uskoro. Osim toga, pripremam puno važnih novosti za moje obožavatelje. Upravo se vraćam u Hrvatsku, a kada se vratim sve ću vam opširnije ispričati ", rekao je pjevač. 

Kako piše Večernji, pjevač je postao stanovnik karipskog otoka Isla de Margarita, gdje će odsad živjeti, a u Hrvatsku i Europu dolazit će samo na koncerte. Već je i riješio sve papire i dobio vizu, a namjerava tražiti i njihove dokumente.

Podsjetimo, Vuco je već nekoliko puta u javnosti govorio o tome kako želi napustiti Hrvatsku, a čini se i kako je sada ta odluka došla na red.

Siniša je inače u braku s lijepom suprugom Jelenom, koja je nedavno privukla veliku pažnju kada se prošetala zagrebačkom špicom. Par je zajedno više od 26 godina, upoznali su se prije 31 godinu, a zajedno imaju i troje djece, sina Vilibalda te kćeri Brigitu i Katarinu, a iza njega je i jedan neuspjeli brak u kojem je dobio sina Luku.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara In Magazin: Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara - 1 +22 Andrea Šušnjara - 1 Celebrity Andrea Šušnjara osvrnula se na tešku životnu borbu: ''Najgora spoznaja je da to moraš proći sam''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 +22 Ivan Rakitić - 5 Celebrity Rakitić i lijepa Raquel proslavili 10. godišnjicu braka, on se baš potrudio i svašta joj pripremio: "Vječiti romantik"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene