Progovorio i o selidbi u Venezuelu

Zgodni sin Siniše Vuce osvojio je simpatije ženske publike, a otkrio nam je i koga je "zaprosio" s pozornice!

Vilibald Vuco Vilibald Vuco Jakov Prkic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vilibald Vuco - 1 Vilibald Vuco - 2 Vilibald Vuco - 3 Vilibald Vuco - 4 Vilibald Vuco In Magazin: Vilibald Vuco - 1 In Magazin: Vilibald Vuco - 2 Siniša, Katarina i Vilibald Vuco In Magazin: Vilibald Vuco - 3 In Magazin: Vilibald Vuco - 5 +19 In Magazin: Vilibald Vuco - 6 Galerija

Vilibald Vuco nam je otkrio kome je posvetio novu pjesmu "Udaj se za mene", a progovorio je i o selidbi u Venezuelu, koju je najavio njegov otac Siniša Vuco.

Mladi pjevač Vilibald Vuco, sin legendarnog Siniše Vuce, predstavio se na Večeri mladih izvođača Splitskog festivala s pjesmom "Udaj se za mene".

S Vilibaldom smo razgovarali nakon njegova nastupa, kojim je oduševio publiku na Prokurativama, a posebice ženski dio, pa nas je zanimalo postoji li neka posebna djevojka u njegovom životu kojoj je posvetio ovu pjesmu.

"Ima, ali je ne smijem otkrit. Otkrit ću vam kad bude odgovor, ne smijem se sad osramotit", kazao nam je kroz smijeh.

"Šalim se, ovo je za sve cure, da osjete to kako ih mi volimo i da ih želimo", objasnio je Vilibald kojemu je ovo bio drugi nastup na Splitskom festivalu.

Prošle godine je pjevao sa svojim ocem, a sada je, osim svoje pjesme, s pjevačicom Betom Sudar izveo i "Molim te, vrati se", koju je njegov otac izveo na ovom festivalu prije 30 godina.

Siniša ga je ove godine vjerno bodrio iz publike, i to ne samo kao otac, već kao i autor njegove pjesme.

"Baš mi je dobra i baš uživam dok je pjevam, a to mi je najbitnije", istaknuo je Vilibald.

Gledatelji "Plesa se zvijezdama" Vilibalda pamte i iz sezone u kojoj je nastupala njegova bliska prijateljica Domenica, kojoj se u jednoj emisiji pridružio i na pozornici, a tada je pokazao i da je odličan plesač, pa smo ga upitali bi li se želio opet okušati i u tome.

"Volio bih, ali sada sam ozlijeđen, imam ozljedu kuka, sad je trenutno krenula rehabilitacija dobro, tako da se možda do sljedeće sezone oporavim pa ćemo vidjet", govori Vilibald, koji se ozlijedio igrajući nogomet jer je i talentiran nogometaš.

"Prošle godine sam u Dragovoljcu igrao dok je bio u prvoj lizi, ali eto, sad imam tu ozljedu, nikakva je baš i sad je neizvjesno hoću li uopće nastavit karijeru. A dok se oporavljam, usput pjevam, jer to stvarno volim, uživam u tome", kaže.

Kao mali je mislio da će bit nogometaš, a prije par godina je otkrio strast prema glazbi.

"Kad je bila korona uzeo sam gitaru, kako ih puno imam doma, i krenuo sam svirat. I onda sam malo pomalo naučio na YouTube-u i otkrio strast prema tome za koju nisam znao da je imam. Uvijek sam je volio pjevat, ali to je bilo bezveze, a evo sad pjevam na Splitskom festivalu", ponosan je Vilibald.

Za kraj nam je otkrio ostaje li u Hrvatskoj, s obzirom na to da je njegov otac nedavno najavio selidbu u Venezuelu.

"Ja jesam, a sad za oca, to pitajte njega", poručio je Vilibald.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 +26 Jelena Karleuša - 3 Celebrity Karleuša bez donjeg rublja stala na kraj komentarima na račun njenog izgleda i korištenja fotošopa, svima je ovo zapelo za oko!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Faris Pinjo Faris Pinjo Faris Pinjo Faris Pinjo +18 Lorenza Puhar Lola, Faris Pinjo Celebrity Bivši suprug jedne od najljepših Hrvatica iskreno nam se raspričao o njihovom iznenadnom razvodu: ''Ostali smo u dobrim odnosima, ali...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene