Dočekala je!

Nije mogao podnijeti ideju braka, ali se predomislio zbog žene koju ju oteo svom najboljem prijatelju i poznatom milijarderu

Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Lauren Silverman (Foto: Profimedia) profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Lauren Silverman (Foto: Profimedia) +0 Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Galerija

Simon Cowell je zaprosio Lauren Silverman nakon osam godina veze, a sve je potvrdio njima blizak izvor.

Glazbeni mogul Simon Cowell ostvario je dugogodišnji san svoje djevojke Lauren Silverman i zaprosio je nakon osmogodišnje ljubavne veze.

Pogledaj i ovo Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Mala od skandala Varala je muža sve dok se nije pročulo da je s drugim trudna, a sada šokira pokazujući gaćice na cesti

62-godišnji Simon kleknuo je pred 44-godišnju Lauren na Barbadosu gdje su dočekali novu godinu, a svemu je svjedočio i njihov 7-godišnji sin Eric te Laureninin sin iz prvog braka, 16-godišnji Adam.

Unatoč tome što je prethodno inzistirao na tome da ne vjeruje u brak, čini se da je ipak preispitao svoje stavove nakon što se zaljubio u Lauren, koja je prema pisanju stranih medija ostala zaprepaštena prosidbom koju nikako nije mogla dočekati.

"Lauren je bila apsolutno zaprepaštena i nije očekivala da će joj Simon postaviti pitanje. Briznula je u plač i očito je odmah rekla da. Bila je njegov najveći oslonac posljednjih nekoliko godina, oni su divan par. Oboje su sretni, već su dugo zajedno i obožavaju jedno drugo pa to nije veliko iznenađenje za njihove bliske prijatelje", izjavio je njima blizak izvor za The Sun.

Simon je upoznao Lauren još kad je bila u braku s milijunašem i njegovim prijateljem Andrewom Silvermanom i već su tada počeli romansu za koju se pročulo 2013. godine kada su procurile vijesti o njezinoj trudnoći.

"Nisam ponosan na okolnosti u kojima se sve dogodilo, ali ne mogu pobjeći od toga. Trudnoću nismo planirali, ali bio sam sretan i pratio sam ju na prvi ultrazvuk. Osjetio sam se nevjerojatno zaštitnički prema njoj i prema djetetu. Nikada nešto slično prije toga nisam osjetio", priznao je Simon u jednom od intervjua za Daily Mail.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević - 4 Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) +5 Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) Celebrity Naša bivša misica obara s nogu i 22 godine nakon osvajanja krune, od pogleda na njezin dekolte mnogima je poskočilo srce

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene