kakvi su to geni?

U 63. u bikiniju izgleda fantastično, a proslavila se u kontroverznom filmu: "Majka priroda te nagradila"

Sharon Stone i Roan Joseph Bronstein (Foto: Getty Images) Sharon Stone i Roan Joseph Bronstein (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone i Roan Joseph Bronstein (Foto: Getty Images) +0 Sharon Stone i Roan Joseph Bronstein (Foto: Profimedia) Galerija

Sharone Stone je pokazala u kupaćem kostimu da su za nju godine samo broj.

Legendarna glumica Sharon Stone, koja se proslavila seksi scenama u filmu "Sirove strasti" koje su 90-ih bile kontroverzne, izgleda sve bolje. 

Pogledaj i ovo showbuzz imala je sreće Čak tri puta izbjegla je smrt i davali su joj male šanse da preživi, a u 63. godini izgleda fantastično

Sharon je pozirala u bikiniju u 63. godini pokraj bazena i oduševila obožavatelje svojim izgledom. Glumica je na prvoj fotografiji stajala, a na glavi je imala metalnu masku negativca Doktora Dooma iz Marvelovog stripa. 

"Drži moju glavu na mjestu", našalila se Stone. Na drugoj fotografiji glumica je sjedila kraj svog psa Bandita i poželjela svima sretan Dan sjećanja, američki spomendan. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

keepin my head together

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

"Koje tijelo", "Kraljice. Najdivnija žena ikada", "Odlično održavaš svoje tijelo", "Opa, curo! Izgledaš je*eno seksi", "Nadam se da ću ja jednom izgledati tako", "Kakvi su to geni?", "Zbog tebe obožavam starije žene", "Woow! Savršena si", "Tebe je majka priroda bome nagradila", komentirali su njezini pratitelji na Instagramu. 

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato +0 Tvoje lice zvuči poznato Celebrity Maja Šuput ne može sakriti oduševljenje nakon lijepe vijesti: "Nitko sretniji od mene"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene