"Nema dalje!"

Supruga legendarnog rokera skinula se u 72. godini iz urnebesnog razloga, a i on je sve dobro nasmijao

Ozzy i Sharon Osbourne Ozzy i Sharon Osbourne Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ozzy i Sharon Osbourne Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Sharon Osbourne - 2 Sharon Osbourne - 1 Ozzy Osbourne - 1 Ozzy Osbourne - 3 Ozzy Osbourne - 4 Ozzy Osbourne +9 Sharon i Ozzy Osbourne Galerija

Sharon i Ozzy Osbourne nasmijali su javnost svojim originalnim kostimima za Noć vještica.

Legendarni roker Ozzy Osbourne (74) i njegova supruga Sharon (71) nisu se propustili maskirati za Noć vještica, a svojim odabirom kostima su iznenadili i nasmijali javnost.

Ozzy i Sharon transformirali su se u još jedan slavni par, repera Kanyea Westa njegovu djevojku Biancu Censori, a pronašli su inspiraciju u jednom od njihovih najkontroverznijih izdanja.

Sharon se za ovu prigodu čak i skinula kako bi što vjernije kopirala Biancino neslavno golišavo izdanje iz Italije, kada je prošetala gradom u toplesu i grudi pokrila smo jastukom koji je nosila u rukama. I Ozzy je vjerno utjelovilo Westa u potpuno crnom izdanju s prekrivenim licem.

"Sretna Noć vještica!" napisala je Sharon u opisu fotografije koju je objavila na svojim profilima na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Osbourne (@sharonosbourne)

"Pobijedili ste!", "Najbolja stvar koju sam vidio", "Ovo je genijalno", "Nema dalje", "Umirem od smijeha", samo su neke od brojnih pozitivnih reakcija na njihove maske.

Neki su se pak fokusirali samo na Sharonin izgled.

"Zašto Sharon izgleda tako tanko i lomljivo?", "Premršava je, vide joj se kosti", pisali su joj zabrinuti pratitelji.

Sharon je ranije ove godine otkrila da je u četiri mjeseca izgubila čak 13 kilograma, što je značajan gubitak s obzirom na njezinih 158 centimetara visine.

Priznala je i da je koristila popularnu i kontroverznu metodu mršavljenja pomoću lijeka za dijabetes, a zbog toga je i zažalila.

"Primala sam lijek četiri mjeseca i izgubila sam 13 kilograma. Prva dva mjeseca osjećala sam se mučno svaki dan i bolio me trbuh", kazala je u showu The Talk te je istaknula kako ne postoji brzo rješenje za mršavljenje.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry - 1 +23 Matthew Perry u seriji Prijatelji Celebrity Objavljeni prvi rezultati toksikološkog nalaza Matthewa Perryja, evo što je zasad utvrđeno!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 Demi Moore - 4 +23 Demi Moore - 7 Celebrity Bila je seks-simbol 90-ih, a sada je u minijaturnom bikiniju pokazala da zaslužuje tu titulu i uoči 61. rođendana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene