Fanovi razočarani

''Vidimo se drugom prilikom'': Severina otkazala čak dva koncerta zaredom u Hrvatskoj, što se događa?

Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Jelena Bali? 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina u sasvim otvorenom životu otkrila detalje iz života (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Severina u sasvim otvorenom životu otkrila detalje iz života (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Severina (FOTO: Instagram) +0 Severina (Foto: Screenshot) Galerija

Severina je otkazala još jedan koncert što je mnogima neobično.

Nakon što je otkazala koncert povodom Dana žena u Donjoj Stubici, Severina je izjavila kako otkazuje i koncert koji je trebao biti održan početkom travnja u Svetom Križu Začretju.

Pogledaj i ovo Severina u Zadru - 24 U punom jeku! Severina nastavlja dvoransku turneju u još dva grada, na redu su Čakovec i Slavonski Brod!

Koncert u Donjoj Stubici otkazan je zbog tehničkih i organizicijskih okolnosti, a o razlozima otkazivanja travanjskog koncerta Severina se oglasila na društvenim mrežama.

"Dragi moji, iako me jako veselio koncert dogovoren za 13.4. u Začretju, zbog problema nastalih između organizatora koji su dogovarali koncert, nažalost, moram vas obavijestiti kako je isti otkazan. Vjerujem kako ćemo se ipak vrlo brzo vidjeti nekom drugom prilikom", napisala je pjevačica na svom profilu na Facebooku.

Njeni obožavatelji nisu krili razočaranje i ljutnju što su joj iskazali u komentarima.

"Baš nas neće", "Iako vas neizmjerno volim slušati, moram priznati da sam uz razočaranje pomalo i ljuta. Kupili smo karte za koncert u Stubici za 2.3 koji je odgođen zbog "tehničkih" razloga i odgođen za ovaj, pa se nestrpljivo veselimo ovom koncertu sa cca mjesec i pol odgodom i opet se niti ovaj neće održati. Nije baš profesionalno, ali to je neka viša razina", poručili su joj obožavatelji.

Obzirom na dva zaredom otkazana koncerta, postavlja se pitanja ima li to možda veze s pričama koje kruže o prekidu suradnje između Severine i njezinog dugogodišnjeg menadžera Tomice Petrovića.

Severina i Tomica surađivali su 17 godina, a navodno je do odluke o prekidu suradnje došlo nakon svađe tijekom koje su pale teške riječi i optužbe, što je Tomicu jako zaboljelo.

Ove navode nitko blizak pjevačici nije želio ni potvrditi ni demantirati, no kako piše Jutarnji, šuška se da brigu o Severininoj karijeri navodno preuzima njezin suprug Igor Kojić.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea i Slađan Ašanin (Foto: Privatni album) Renata Končić Minea i Slađan Ašanin (Foto: Privatni album) Renata Končić Minea i Slađan Ašanin (Foto: Privatni album) Renata Končić Minea i Slađan Ašanin (Foto: Privatni album) +3 Renata Končić Minea i Slađan Ašanin (Foto: Privatni album) Celebrity Kraj dugogodišnje ljubavi: Minea i Slađan poslije 7 godina odlučili su krenuti svatko svojim putem

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene