loši sestrinski odnosi

Severinina druga sestra izazvala je skandal kada se nije pojavila na njezinu vjenčanju s Igorom Kojićem: "Ne odobravamo ovaj estradni cirkus"

Zdenka Vučković Žunić - 2 Zdenka Vučković Žunić - 2 Vanja Zubčić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zdenka Vučković Žunić - 3 Zdenka Vučković Žunić - 4 Zdenka Vučković Žunić - 1 Zdenka Vučković Žunić - 5 Marijana Popović - 1 Marijana Popović - 2 Marijana Popović - 3 Marijana Popović - 4 Marijana Popović - 5 Severinine tjelesne ozljede - 4 +19 Severinine tjelesne ozljede - 3 Galerija

Severina i njezina sestra Zdenka Vučković Žunić nisu u dobrim odnosima i ona nije odobrila njezin brak s Igorom Kojićem, a za medije je objasnila i zašto se nije pojavila na njihovu vjenčanju 2015. godine.

Pjevačica Severina Vučković, osim sestre Marijane Vučković Popović koja ju je prijavila policiji zbog navodnog fizičkog nasilja, ima i sestru Zdenku Vučković Žunić s kojom također nije u dobrim odnosima.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Zdenka i njezin suprug Zdravko Žunić nisu se pojavili na Severininom vjenčanju s Igorom Kojićem 2015. godine u Istri, a propustili su i svadbeno slavlje u Beogradu.

Zdenka je tada medijima objasnila i zašto nije došla na sestrino vjenčanje te je svojim izjavama izazvala skandal.

"Iz pijeteta prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus", rekla je tada Zdenka za Slobodnu Dalmaciju.

"Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj obitelji, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njezin život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim se za njezino zdravlje i sreću", dodala je.

Severina i njezine sestre rano su ostale bez oca Severa i odgojila ih je majka Ana. Zdenka i Marijana navodno imaju dobar odnos i zajedno su 2010. godine prosvjedovale protiv izgradnje jednog shopping centra u Splitu, tvrdeći da je zemljište na kojem je izgrađen u vlasništvu njihove obitelji, a Severina se nije htjela uključiti u borbu.

Podsjetimo, Severinu je sestra Marijana Vučković Popović prijavila zbog fizičkog nasilja do kojeg je navodno došlo u domu njihove majke, a policija je zatim privela pjevačicu na zagrebačkom aerodromu.

O svemu su se oglasili iz Severininog tima:

"Prema Severininom opisu događaja fizičke ozlijede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović."

Ovu stranu priče za Dnevnik Nove TV potvrdila je i Severinina odvjetnica, koja je potvrdila i da je pjevačica, nakon što je dala izjavu policiji, puštena na slobodu.

O incidentu se sada oglasila i Severinina majka Ana Vučković koja je za Večernji list rekla da Severininoj sestri Marijani Popović ovo nije prvi put da prijavljuje sestru.

"Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru!" kazala je.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac - 6 Anđela Šimac - 7 Anđela Šimac - 9 Anđela Šimac - 10 +7 Anđela Šimac - 11 Celebrity Lijepa Sinjanka i bivši dinamovac prekinuli su vezu samo nekoliko mjeseci nakon rođenja kćerkice: ''Ne možemo više zajedno...''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Matija Cvek - 3 Jelena Rozga i Matija Cvek - 1 Jelena Rozga i Matija Cvek - 2 Jelena Rozga i Matija Cvek - 6 +22 Jelena Rozga i Matija Cvek - 4 Celebrity Matija Cvek objavio fotku s Jelenom Rozgom uz zanimljiv opis: ''Dođeš, snimiš, grliš dok možeš''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene