Svestrana obitelj

Glazbena senzacija, kosovarski Clooney, a sada je slavna obitelj dobila još jednu zvijezdu kojoj je tek 18!

Rina Lipa (Foto: Instagram) Rina Lipa (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Rina Lipa (Foto: Instagram) Dua Lipa (Foto: Instagram) Dua Lipa (Foto: Instagram) Rina Lipa (Foto: Instagram) Dukagjin Lipa (Foto: Instagram) Dukagjin Lipa (Foto: Instagram) Rina Lipa (Foto: Instagram) Rina Lipa (Foto: Instagram) Rina Lipa (Foto: Instagram) Dukagjin Lipa (Foto: Instagram) +0 Dukagjin Lipa (Foto: Instagram) Galerija

Kosovarska obitelj Lipa zasad ima dvije zvijezde, no treća je u nastajanju te se zove Rina.

Čini se kako je obitelj Lipa dobila i treću zvijezdu.

Pogledaj i ovo Dukagjin Lipa (Foto: Instagram) Zvijezda Instagrama Žene poludjele za ocem slavne pjevačice: "Kosovarski Clooney" je prava faca

Kosovarska obitelj Lipa zasad ima dvije zvijezde. Svakako najpoznatija je Dua Lipa, koje je danas jedna od najpopularnijih glazbenih zvijezda, no tu je i njezin otac Dukagjin Lipa za kojim su poludjele žene diljem svijeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

Svojedobno, Dukagjin je bio član popularnog kosovarskog rock benda pa mu glazbeni svijet nije stran, a neki mediji ga nazivaju i "kosovarskim Clooneyjem". Ipak, njegovo srce pripada samo jednoj, njegovoj supruzi Anesi koja je također vrlo atraktivna, pa nam je potpuna jasna ljepota mlađahne pjevačice koja je s godinama postala pop senzacija.

A sada se na svjetsku scenu probila i njezina mlađa sestra Rina Lipa kojoj je tek 18 godina, a već ima vlastitu modnu liniju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dukagjin Lipa (@dukagjinlipa) on

Naime, mlada glumica i plesačica u usponu udružila je snage s brandom Nasty Gal te izbacila modnu kolekciju čije je i zaštitno lice. U kolekciji se nalazi 30 komada odjeće za koje smo sigurni kako će biti razgrabljeni s polica dućana, a inspirirani su osobnim stilom mlade Rine. Još ako koji na sebe stavi njezina sestra Dua...

"Posuđivala sam Duinu odjeću i prije nego je postala slavna. Noseći ju osjećala sam se starijom. I danas joj volim ukrasti pokoji komad koji joj samo stoji u ormaru, nema boljeg osjećaja", otkrila je u intervjuu za slavni Vogue, a s javnosti je podijelila i najbolji savjet koji je dobila od 5 godina starije sestre.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rina (@rinalipa) on

"Zvuči kao klišej, ali uvijek mi govori da budem svoja, bez obzira što drugi mislili o meni. Oni pravi će pronaći put do mene."

Rina je već i zvijezda brojnih televizijskih reklama, a cijene kolekcije kreću se od 20-ak do 60 eura, jer su trenutno na sniženju.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meg i Daisy True Ryan (Foto: Profimedia) Meg i Daisy True Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Screenshot) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) +5 Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Celebrity Fotografi uhvatili glumicu u društvu kćeri koju rijetko viđamo, a mnogi sve dosad nisu ni znali kako izgleda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene