Ma, nemoguće!

Nove fotografije jedne od najljepših glumica izazvale su nevjericu, više je ne viđamo često, a paparazzi su je ulovili na njezin 59. rođendan

Sandra Bullock Sandra Bullock Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock - 1 Sandra Bullock - 2 Sandra Bullock - 3 Sandra Bullock Sandra Bullock Sandra Bullock Sandra Bullock Sandra Bullock, Kevin Huvane, Demi Moore Sandra Bullock, Brian Tyree Henry, Brendan Fraser Sandra Bullock i Ryan Gosling - 2 +17 Sandra Bullock i Matthew McConaughey - 3 Galerija

Sandra Bullock posljednjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti, a paparazzi su je sada ulovili baš na dan kada je slavila rođendan.

Glumica Sandra Bullock 26. srpnja napunila je 59 godina, a za rođendan su je ulovili i paparazzi.

Sandra je snimljena u Los Angelesu s cvijećem u ruci, koje je vjerojatno bilo rođendanski poklon i sjajno se uklopilo uz njezinu lepršavu cvjetnu haljinu.

Glumica je imala sunčane naočale i svezanu kosu, a njezine nove fotografije preplavile su društvene mreže jer se nitko ne može načuditi njezinu mladolikom izgledu.

Njezina kolegica i prijateljica Jennifer Aniston otkrila je u svojim pričama na Instagramu da je Sandra slavila rođendan u njezinoj kući u Bel Airu, a objavila je video u kojem slavljenica pravi kolač.

Sandri su brojni poznati kolege na društvenim mrežama uputili rođendanske čestitke, a najoriginalniji u tome bio je Ryan Reynolds, koji je objavio njihove gole scene iz filma "Prisila na brak".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Inače, Sandra je u lipnju prošle godine rastužila brojne obožavatelje odlukom da uzima pauzu od glume, a otad se i dosta povukla iz javnosti, pa je više ne viđamo tako često kao nekoć.

"Ne želim više ovisiti ni o čijem rasporedu, osim o svom. Izgorjela sam. Jako sam umorna, nisam sposobna donositi zdrave i pametne odluke, svjesna sam toga i znam to", izjavila je Sandra za The Hollywood Reporter.

"Posao mi je uvijek bio stalan, a ja sam imala sreće. Ali osjećala sam se kao da stalno otvaram frižider i tražim nešto što nikad nije bilo u hladnjaku. Rekla sam samoj sebi: "Prestani to nešto tražiti ovdje jer ne postoji", kazala je i dodala da ne zna kada će se vratiti.

Tada je istaknula i da se planira posvetiti odgoju svoje djece, sinu Louisu i kćeri Laile, u čemu joj pomaže dečko Bryan Randall, kojeg je u nekoliko navrata nazvala ljubavi svoga života.

Upoznala ga je kada ga je angažirala kao fotografa za sinov rođendan 2015. godine i otad im cvjetaju ruže.

Sandra se proslavila nakon što je 1994. godine glumila u filmu "Brzina" s Keanuom Reevesom, 2010. i 2014. godine bila je najplaćenija svjetska glumica, a 2009. godine osvojila je Oscara za ulogu u filmu "Priča o prvaku". Tijekom 30 godina karijere snimila je više od 50 filmova, a često je uvrštavana i na liste najljepših žena u Hollywodu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić +15 Mia Negovetić Celebrity Velika transformacija naše mlade pjevačice: Miju Negovetić više nije lako prepoznati, a njezina nova frizura mogla bi vas iznenaditi!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte na Wimbledonu - 1 Princeza Charlotte na Wimbledonu - 2 Princeza Charlotte na Wimbledonu - 3 Princeza Charlotte na Wimbledonu - 4 +28 Princeza Charlotte na Trooping the Colour 2022. - 1 Zanimljivosti Princezi Charlotte tek je 8 godina, a već zadaje glavobolje roditeljima, evo kakve se posljedice javljaju nakon svakog njezina izlaska u javnost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene