A tako znači!

Salma Hayek otkrila tajnu svoga nikad tanjeg struka, ali jedna joj se stvar stvarno ne da: "Za to treba disciplina..."

Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 5 Salma Hayek Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 6 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 1 +20 Salma Hayek - 2 Galerija

Salma Hayek progovorila je o svom izgledu i otkrila u čemu se krije tajna njezine linije te kako je održava.

Slavna glumica Salma Hayek ovog je ljeta oduševila milijune svojih pratitelja na profilu na Instagramu dijeleći fotografije na kojima je pozirala u bikiniju, a na kojima su do izražaja došle bujne obline koje ju krase.

57-godišnja glumica dodatnu je pozornost privukla i nikad tanjim strukom i lijepom linijom, a sada je otkrila i kako je došla do njega i da se njezina tajna krije u meditaciji.

"Stvarno vjerujem u to, ljudi kažu da je zbog vježbanja, ali mislim da je zbog meditacija. Morate pronaći svoj put, a za mene je vježbanje teško. Stvarno je jako teško imati disciplinu za vježbanje, ali meditacija je šetnja po parku, to je moj način", ispričala je Salma za Entertainment Tonight.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Miljenica crvenog tepiha priznaje da meditira svaki dan i uživa sjesti bar na trenutak sama sa sobom.

Njezin izgled nedavno je bio tema svjetskih medija, nakon što je dio obožavatelja zaključio da se podvrgnula estetskim operacijama i zahvatima. No ona je to odlučno zanijekala dok je u srpnju gostovala u podcastu SiriusXM Let's Talk Off Camera. Priznala je tek da koristi radiofrekvencijske i mikrofrekvencijske strojeve koji joj pomažu zategnuti kožu i sprječavaju pojavu bora.

"Mislila sam da to što starim znači da neću raditi, ali radim. Mislila sam da starenje možda znači da više nisam zaljubljena, ali zaljubljena sam", izjavila je glumica za Glamour.

Salma inače slovi kao jedna od najljepših glumica današnjice, a kada se našla na udaru kritika zbog pretjeranog uređivanja fotografija, pokazala je svoje prirodno izdanje i objavila fotografiju na kojoj pozira bez trunke šminke na licu i sa sijedom kosom.

"Ja kad se probudim i brojim koliko se novih sijedih i bora pojavilo", napisala je tada uz objavu.

"Prekrasna si", "Hvala što si ovo podijelila s nama. Pomaže nam da shvatimo da i najljepše na ovom svijetu stare", "Šališ se? Ti si savršena", "I ti si ljudsko biće, i to prekrasno. Hvala ti", "Savršena si", "Prirodna ljepota ne nestaje", "I dalje si lijepa", poručili su joj obožavatelji u komentarima nakon toga.

Salma se u javnosti najčešće pojavljuje besprijekorno dotjerana, s kompletnom šminkom na licu i glamuroznim kreacijama kojima ističe bujni dekolte, pa je taj njezin potez sve oduševio. Glumica se inače svojim atributima često hvali i na Instagramu, gdje je milijuni obožavatelja obasipaju komplimentima na račun izgleda, a u šestom desetljeću nosi i titulu seks-bombe.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Winnie Harlow Winnie Harlow Winnie Harlow Winnie Harlow +25 Winnie Harlow Celebrity Ponosno je ogolila tijelo zbog kojeg je nekoć bila izrugivana, a danas se njezinoj neobičnoj ljepoti divi cijeli svijet!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina +20 Lejla Filipović i Tarik Filipović Nekad i sad Tarik i Lejla Filipović kakve ne pamtimo: Prije estetskog zahvata i u neobičnim izdanjima omiljeni par nećete baš lako prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene