"Spektakularna si"

Salma Hayek u badiću s trakicama istaknula svoje najjače atribute, a obožavatelji joj upućuju molbe: "Molim te, prestani..."

Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 7 Salma Hayek - 6 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 2 +21 Salma Hayek Galerija

Salma Hayek objavila je na Instagramu fotografiju u gornjem dijelu badića i suknji u kojima je savršeno naglasila atribute kojima se ponosi.

Holivudska glumica Salma Hayek pokazala je svoje zamamno tijelo u gornjem dijelu bikinija i dugoj pletenoj suknji, u kojima je savršeno istaknula svoje najjače atribute.

56-godišnja Salma na profilu na Instagramu objavila je fotografiju koja pršti seksepilom i samopouzdanjem, a za koju je dobila niz lajkova i komplimenata.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

"Goriš", "Lijepa kao uvijek Salma", "Uvijek kao božica", "Prekrasna kraljica", "Wow, jako si seksi", "Spektakularna si", "Ti ne stariš", "Salma je uvijek lijepa i jako seksi", "Savršena", "Molim te prestani izgledati tako seksi svaki put", "Prekrasna žena i prava inspiracija", dio je brojnih komentara koje je dobila od obožavatelja.

Salma inače slovi kao jedna od najljepših glumica današnjice, a prije nekoliko mjeseci našla se na udaru kritika zbog pretjeranog uređivanja fotografija, nakon čega je bila pokazala svoje prirodno izdanje. Stoga je objavila fotografiju na kojoj pozira bez trunke šminke na licu i sa sijedom kosom.

"Ja kad se probudim i brojim koliko se novih sijedih i bora pojavilo", napisala je tada uz objavu.

"Prekrasna si", "Hvala što si ovo podijelila s nama. Pomaže nam da shvatimo da i najljepše na ovom svijetu stare", "Šališ se? Ti si savršena", "I ti si ljudsko biće, i to prekrasno. Hvala ti", "Savršena si", "Prirodna ljepote ne nestaje", "I dalje si lijepa", poručili su joj obožavatelji u komentarima nakon toga.

Salma se u javnosti najčešće pojavljuje besprijekorno dotjerana, s kompletnom šminkom na licu i glamuroznim kreacijama kojima ističe bujni dekolte, pa je taj njezin potez sve oduševio. Glumica se inače svojim atributima često hvali i na Instagramu, gdje je milijuni obožavatelja obasipaju komplimentima na račun izgleda, a u šestom desetljeću nosi i titulu seks-bombe.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 2 Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 1 Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 5 Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 3 +8 Chloe Ferry i Johnny Wilbo Celebrity Varao ju je i prekidali su već tri puta, a sada su uhvaćeni kako se ljubakaju dok se ona hvali skupim poklonima!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 1 Bianca Censori i Kanye West - 3 +26 Bianca Censori i Kanye West - 7 Celebrity Nakon golih stražnjica i prozirnih haljina, kontroverzni par sablaznio novim potezom, sada su izveli nešto skroz drugačije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene