potvrdila glasine

Holivudski miljenik i njegova partnerica očekuju svoje prvo dijete, a ona je napokon pokazala trbuščić

Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 1 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 5 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 2 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 3 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 9 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 6 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 7 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 8 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 4 Robert Pattinson (Foto: Getty Images) Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 1 +19 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 2 Galerija

Suki Waterhouse snimljena je tijekom izlaska iz kuće, a u prvom planu bio je njezin poveći trbuščić koji više ne može sakriti.

Holivudski miljenik Robert Pattinson već je godinama u sretnoj vezi s glumicom i manekenkom Suki Waterhouse, a sada su novim snimljenim fotografijama potvrdili i glasine kako očekuju svoje prvo dijete.

Naime, Suki je već prije nekoliko dana snimljena na svom koncertu u Meksiku gdje je u ljubičastoj haljinici istaknula svoj poveći trudnički trbuščić, a sada su je paparazzi ponovno snimili dok je izlazila iz kuće u širokim hlačama i bijeloj majci kojom nije uspjela sakriti svoj trbuh. 

Dugo su skrivali, no sada to više nije moguće jer trbuh sve više i više raste.

Za Pattinsonovu vezu sa Suki doznalo se 2018. godine, kada su ih paparazzi snimili zajedno u Londonu, a par svoju romansu uspješno skriva od očiju javnosti.

Podsjetimo, Suki je prije bila u vezi s glumcem Bradleyem Cooperom, koji je nakon prekida s njom dobio dijete s manekenkom Irinom Shayk.

Robert je od 2009. do 2012. godine bio u vezi sa glumicom Kristen Stewart, a  prekinuli su nakon što je ona uhvaćena u prisnim trenucima s 19 godina starijim redateljem Rupertom Sandersom, koji je u to vrijeme bio u braku. Pattison joj je nakon toga ipak odlučio pružiti još jednu priliku, no 2013. rekli su jedno drugom zbogom.

Robert je nakon prekida s Kristen pronašao utjehu u pjevačici FKA Twigs, za koju je bio i zaručen, no nikada je nije odveo pred oltar i prekinuli su 2017.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Slavica Ecclestone Slavica i Bernie Ecclestone Slavica i Bernie Ecclestone Slavica Ecclestone - 1 +17 Slavica Ecclestone - 2 Celebrity Najbogatija Hrvatica odrekla se prezimena koje joj je puno toga donijelo, no nije vratila ni djevojačko!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ante i Monika Budimir Ante i Monika Budimir - 1 Ante i Monika Budimir - 3 Ante i Monika Budimir - 2 +16 Ante i Monika Budimir - 4 Celebrity Antu Budimira i suprugu Moniku spojila je tužna sudbina, a ove godine imali su razloga za slavlje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene