rijedak zajednički izlazak

Zvijezdu Sumrak sage još nismo vidjeli ovako sretnog, s lijepom djevojkom prepustio se nježnostima pred očima bivše koja mu je slomila srce!

Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 3 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 3 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 1 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 2 Kristen Stewart Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 4 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 5 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 7 Bradley Cooper i Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Suki Waterhouse (Foto: Getty) +9 Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) Galerija

Robert Pattinson i Suki Waterhouse rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti, a na Met Gali su pokazali da su zaljubljeni preko ušiju, i to ispred njegove bivše djevojke Kristen Stewart.

Holivudski miljenik Robert Pattinson već je godinama u sretnoj vezi s glumicom i manekenkom Suki Waterhouse, no rijetko ih se može vidjeti zajedno u javnosti.

Pogledaj i ovo Suki Waterhouse (Foto: Instagram) Uhvatili je nespremnu Još jedan primjer razlike poznatih žena između blistavih izdanja na Instagramu i stvarnog života, ma tko bi je prepoznao na prvu?

Stoga je njihov zajednički dolazak na ovogodišnju Met Gaelu sve iznenadio, a par nije skrivao koliko je zaljubljen.

Robert i Suki na crvenom tepihu neprestano su jedno drugom šaputali na uho i izmjenjivali su nježnosti, a nije ih čak omeo ni susret s njegovom bivšom, glumicom Kristen Stewart, koja je na glamurozan događaj došla sama.

Kolege iz popularne Sumrak sage bili su u vezi tri godine, od 2009. do 2012. godine, a prekinuli su nakon što je ona uhvaćena u prisnim trenucima s 19 godina starijim redateljem Rupertom Sandersom, koji je u to vrijeme bio u braku.

Pattison joj je nakon toga ipak odlučio pružiti još jednu priliku, no 2013. rekli su jedno drugom zbogom.

Kristen je nakon tog počela izlaziti sa ženama, a od 2019. je u vezi sa scenaristicom Dylan Meyer, s kojom se 2021. godine i zaručila.

Robert je nakon prekida s Kristen pronašao utjehu u pjevačici FKA Twigs, za koju je bio i zaručen, no nikada je nije odveo pred oltar i prekinuli su 2017.

Za njegovu vezu sa Suki doznalo se 2018. godine, kada su ih paparazzi snimili zajedno u Londonu, a par svoju romansu uspješno skriva od očiju javnosti.

Suki je prije bila u vezi s glumcem Bradleyem Cooperom, koji je nakon prekida s njom dobio dijete s manekenkom Irinom Shayk. 

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Krunidba kralja Charlesa III. - 5 Krunidba kralja Charlesa III. - 3 Krunidba kralja Charlesa III. - 2 Krunidba kralja Charlesa III. - 4 +27 Krunidba kralja Charlesa III. - 6 Zanimljivosti Što se to događalo iza ove pregrade na kraljevskoj krunidbi i zašto je taj dio bio skriven od javnosti?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 1 Princ Harry - 2 Princ Harry - 3 Princ Harry - 1 +26 Princ Harry Zanimljivosti Stručnjaci za govor tijela otkrili su što je Harry pričao na krunidbi, a uočili su i bizarnu gestu koju je izveo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene