Sad je sve jasno

Legendarni glumac prvi put na crvenom tepihu s majkom svojeg sedmog djeteta, koje je dobio u 80. godini!

Robert de Niro Robert de Niro Afp 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Robert de Niro, Tiffany Chen - 1 Robert de Niro, Tiffany Chen - 2 Robert de Niro, Tiffany Chen - 3 Robert de Niro, Tiffany Chen - 4 Robert de Niro Robert De Niro i Tiffany Chen - 6 Robert De Niro i Tiffany Chen - 4 Robert De Niro i Tiffany Chen - 2 Robert De Niro Robert De Niro +8 Robert De Niro - 1 Galerija

Robert De Niro pojavio se na partyju u sklopu Filmskog festivala u Cannesu u društvu partnerice Tiffany Chen.

Legendarni holivudski glumac Robert De Niro (79) nedavno je u tajnosti dobio sedmo dijete, što je otkrio u jednom intervjuu i iznenadio javnost.

Pogledaj i ovo Robert De Niro i Tiffany Chen ''Nemam ih šestero, već...'' Legendarni glumac u 80. godini dobio dijete: Neočekivanu vijest objavio je sasvim opušteno i šokirao javnost!

Iako tada nije otkrio spol i majku bebe, sada se prvi put pojavio na crvenom tepihu sa svojom djevojkom Tiffany Chen, koja je u ožujku ove godine snimljena s trudničkim trbuhom, pa je ovo i svojevrsna potvrda da mu je ona rodila sedmo dijete. Za njihovu vezu doznalo se u ljeto 2022. godine, kada su snimljeni kako se drže za ruke.

Robert i Tiffany prisustvovali su partyju u organizaciji Prade i Vanity Faira, a glumac je svoju partnericu i ovaj put cijelo vrijeme držao za ruku. Ona je za tu prigodu odabrala crnu haljinu sa šljokicama i dubokim dekolteom te je cijelo vrijeme imala sunčane naočale, a on je nosio crni smoking, bijelu košulju i kravatu.

De Niro trenutačno u Cannesu promovira svoj novi film "Killers of the Flower Moon", u kojem uz njega glume Leonardo DiCaprio i Brendan Fraser, a redatelj je Martin Scorsese.

Inače, Robert se 2018. godine razveo od supruge Grace Hightower, s kojom je bio u braku 20 godina i ima 25-godišnjeg sina Elliota i 11-godišnju kćer Helen. S bivšom suprugom Diahnne Abbott ima također dvoje djece, 51-godišnju Drenu i 46-godišnjeg Raphaela, a otac je i 27-godišnjih blizanaca Aarona i Juliana, koje dijeli s bivšom djevojkom Toukie Smith.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin Filip i Paula Tonković +25 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Celebrity Paula nakon pobjede u "Plesu sa zvijezdama" podijelila još jednu radosnu vijest: "Ostavljam sliku za uspomenu!"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger - 1 Nicole Scherzinger - 3 Nicole Scherzinger - 2 Nicole Scherzinger - 5 +18 Nicole Scherzinger - 1 Celebrity S raskošnog poprsja božice ljepote nije bilo lako skrenuti pogled, jedva je sve pospremila u tijesni korzet

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene