romantika na adventu

Naš poznati redatelj opet ljubi! Nakon prekida s glumicom, snimljen je u trenucima nježnosti s novom djevojkom

Marko Vrdoljak i nova djevojka Marko Vrdoljak i nova djevojka Igor Soban/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Vrdoljak i nova djevojka Marko Vrdoljak i nova djevojka Marko i Antun Vrdoljak Marko Vrdoljak Marko Vrdoljak i Tamara Garbajs Marko Vrdoljak i Tamara Garbajs Marko Vrdoljak i Tamara Garbajs Marko Vrdoljak i Tamara Garbajs Marko Vrdoljak i Jasmin Lord Marko Vrdoljak i Slaven Knezović +0 Marko Vrdoljak i Mislav Kolakušić Galerija

Redatelj Marko Vrdoljak snimljen je s novom djevojkom na koncertu grupe "Neki to vole vruće" na Europskom trgu u Zagrebu.

Marko Vrdoljak, redatelj i sin Antuna Vrdoljaka, opet ljubi.

S novom djevojkom snimljen je na Europskom trgu u Zagrebu gdje je u sklopu Adventa održan koncert grupe "Neki to vole vruće".

Marko i nepoznata plavuša tijekom koncerta neprestanu su izmjenjivali nježnosti i nisu marili za znatiželjne poglede dok su se ljubili i grlili.

Markova zadnja poznata veza bila je s glumicom Tamarom Garbajs, s kojom je prekinuo na ljeto 2017. godine.

Vrdoljak se dosad nikad nije ženio, ali iz vanbračnih veza ima troje djece: sina Andriju kojega mu je rodila bivša manekenka i misica Renata Horvat te još dvojicu sinova, Matu i Vitu, koje je dobio s vlasnicom jednog salona namještaja.

Osim Marka, redatelj Antun Vrdoljak sa suprugom Brankom ima još sinove Andriju (koji je u braku s Vannom) i Luku te kćer Evu (koja je u braku s Goranom Višnjićem), a s bivšom suprugom Ankom Petričević ima još sina Vjekoslava.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 4 +35 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 5 Celebrity Pogledajte u kakvoj je haljini Prija otvorila svoj četvrti koncert, morala je paziti na baš svaki pokret!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 13 Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 12 Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 11 Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 8 +21 Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 9 Celebrity Pogledajte video trenutka kad je Prijović s Rozgom i Brenom zapjevala ''Hajde da se volimo'', ovako nešto još se nije dogodilo u zagrebačkoj Areni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene