ovo joj je druga pobjeda

Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP - 1 Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP - 2 Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP - 3 Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP - 4 Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP - 5 +24 Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP - 6 Galerija

Mia Negovetić je u osmoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" oduševila gledatelje transformacijom u Maneskin, koja joj je donijela i drugu pobjedu.

U osmoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pobjedu je odnijela Mia Negovetić, koja se transformirala u talijanski bend Maneskin, točnije u njihova frontmana Damiana Davida.

Miji je ovo druga pobjeda u showu, a prvu joj je donijela Lepa Brena, a ako je suditi po komentarima gledatelja, itekako ju je zaslužila.

"Ubila", "Mia Negovetić zaslužuje Oscara", "Razvalila", "Mia do pobjede", "Ovo je bilo fenomenalno", "Bravo curo", "Čudesna, božanstvena i savršena", "Daleko najbolja", "Mia me baš iznenadila u ovom takmičenju. Stvarno je izvrsna!", "Maska je super napravljena torzo i sve , odlična je bila", samo su neke od brojnih pohvala koje je dobila na društvenim mrežama.

Kakva vam je bila Mia Negovetić kao Maneskin?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Evo i kakvi su bili komentari žirija.

"Ovako se pjeva himna!" malo se našalio Enis Bešlagić na Mijin račun, s obzirom na to da je ona kao djevojčica oduševila Hrvatsku izvedbom himne na obilježavanju 20 godina vojne akcije Oluja.

Pogledaji ovo Mia Negovetić kao Chanel, TLZP Celebrity Gdje je nestala slatka djevojčica koja je nekoć pjevala hrvatsku himnu? "Ja te gledam i uopće ne vjerujem da si to ti!"

"Svaki put kad te gledam i slušam pokušavam pronaći nešto novo, neku novu riječ, novu frazu i onda shvatim da se sve svodi na jedno - ti si fantastična. Ovo se zove imitacija u njezinom punom sjaju", pohvalio ju je Mario Roth.

"Nemam što dodat što oni već nisu rekli, pa ću reći od srca. Moj naklon tebi, draga Mija, jer ti si takav jedan talent i svaka ti čast", komentirala je Minea.

Pogledaji ovo Mia Negovetić - 2 Celebrity Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

"Ovo što si ti izvodila na talijanskom, pogotovo ovi rap dijelovi, to bi bilo kome bilo izuzetno teško i na hrvatskom. Prema tome, to što ti poznaješ jezik malo bolje od prosječnog Hrvata nije olakotna okolnost, dapače, vidi se da je tu ogroman rad uložen. Čestitam, svaka ti čast", zaključio je Goran Navojec.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth i Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Alen Bičević kao Ava Max, TLZP +25 Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Celebrity Pogledajte kome je Mario Roth pred cijelom Hrvatskom poručio: "Dečko, ti nisi normalan!"

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 11 Tom Cruise - 10 Tom Cruise - 9 Tom Cruise - 8 +32 Tom Cruise - 7 Celebrity Svi pričaju o potezu Toma Cruisea nakon što se fotograf srušio pred njim, kamere su zabilježile njegovu reakciju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene