ma nema joj ni traga!

Gdje je nestala slatka djevojčica koja je nekoć pjevala hrvatsku himnu? "Ja te gledam i uopće ne vjerujem da si to ti!"

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić kao Chanel, TLZP Mia Negovetić, TLZP Mia Negovetić kao Chanel, TLZP Mia Negovetić kao Chanel, TLZP Mia Negovetić kao Chanel, TLZP Mario Roth i Mia Negovetić kao Chanel, TLZP Mia Negovetić kao Chanel, TLZP Mia Negovetić, TLZP Mia Negovetić kao Chanel, TLZP Mia Negovetić kao Chanel, TLZP +27 Mia Negovetić kao Chanel, TLZP Galerija

Mia Negovetić u šestoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala se u Chanel Terrero.

Pjevačica Mia Negovetić u šestoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala se u španjolsku eurovizijsku predstavnicu Chanel Terrero.

"Ovo mi je stvarno možda najveći izazov u životu jer je točka baš zahtjevna. Cijeli je broj plesni, većina i pjevaš", priznala je Mia prije nastupa.

"Sigurna sam da je praktički nemoguće to ponoviti, osim ako nisi profesionalni plesač. Bit će što bude, dat ću sve od sebe", poručila je.

Pogledaji ovo Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP Celebrity Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

Mia je izvala pjesmu "SloMo", s kojom je Chanel predstavljala Španjolsku na Eurosongu 2022. godine, a uspješno je izvela i zahtjevnu koreografiju te je dobila veliki aplauz.

"Ja mislim da je ovo najzahtjevnija, najkompliciranija i najteža koreografija dosad. Izvedena je brilijantno. Imam smo jedno pitanje za tebe, ja sam siguran da to gledatelje zanima. Što se događa kad pjevač izvodi ovakve plesne pokrete, a glas mu ostaje miran, kao kad stoji mirno?" zanimalo je Gorana Navojca.

"Mislim da je tu najbitnija kondicija i puno repeticije da sve to sjedne na svoje mjesto. Bez puno vježbe ne bih uspjela i želim zahvaliti plesačima jer je za mene ovo bio ogroman izazov i možda nešto najteže što sam ikad u životu odradila", odgovorila mu je Mia.

Pogledaji ovo Mia Negovetić - 8 Celebrity Zbog Lepe Brene zaiskrilo između Enisa Bešlagića i Mije Negovetić: "Ne, moj deda Milutin sluša! Koga foliraš?"

"Mia, ovo je izgledalo i zvučalo svjetski. Svaki pravi performer koji pjeva i pleše u isto vrijeme zna da nema zahtjevnijeg zadatka. Ti si večeras i zvučala i izgledala kao prava svjetska zvijezda i svaka ti čast", pohvalio ju je Mario Roth.

"Ja gledam kako ona raste i raste, ova glazbena scena zaslužuje imati nekoga takvog poput tebe i da se počnu raditi ovakve stvari. Ovo što si pokazala dokaz je da ti još možeš i više", oduševljen je bio i Enis Bešlagić.

Pogledaji ovo Mia Negovetić, TLZP - 12 Celebrity Pogledajte trenutak kad su našoj mladoj pjevačici usred nastupa ispali zubi, komentari na ovaj prizor su urnebesni!

"Ja te gledam i uopće ne vjerujem da si to ti, to je prva stvar. Meni se čini da si ti danas izišla iz svoje, neću reći komfor zone, općenito neke svoje navike, ono što jesi i kako jesi. Ja ću sad kao žena reći da mislim da je ovo tvoje najseksi izdanje dosad. Kažu da se otrov drži u malim bočicama, a onda si ti najmanja bočica koju mi ovdje imamo", zaključila je Minea.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Gedeon Burkhard u ''Inspektoru Rexu'' - 1 Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard +20 Gedeon Burkhard Celebrity Zgodnog inspektora 23 godine nakon krimi-serije nije lako prepoznati, a veliku pozornost privukao je i svojim pomalo bizarnim ljubavnim životom!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić i Helena Minić - 3 Dalibor Matanić i Helena Minić - 2 Dalibor Matanić i Helena Minić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić +20 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene