Okončane zaruke

Detalji izlaze na vidjelo: Otkriven razlog prekida!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šuškalo se, šuškalo, i pokazalo istinitim!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Britney Spears sve su riješili! Britney Spears napokon okončala tešku bitku s ocem, koji joj je godinama kontrolirao život

Pop princeza Britney Spears prekinula je zaruke s Jasonom Trawickom. Prema pisanju DailyMaila, par je već neko vrijeme spavao u odvojenim sobama, i njihov odnos postao je više prijateljski.

'Jason i ja smo odlučili prekinuti naše zaruke. Uvijek ću ga obožavati i ostat ćemo dobri prijatelji', stoji u službenom priopćenju Britney Spears.

>> Otkazano vjenčanje godine!

I sam Jason, koji je bio i njezin menadžer, se oglasio o prekidu: 'Dok jedno poglavlje našeg života se zatvara, drugo se otvara. Volim Britney i njezine dečke i uvijek ćemo ostati u dobrim odnosima.'

Prema pisanju TMZ-a, Britney i Jason su prekinuli jer je pop pjevačica htjela još djece, dok je Jason 'bio u drugim planovima'.

Pošto je Jason bio ujedno i njezin menadžer, Britney je objavila kako on više nije na toj poziciji, tvrdeći da će vjerojatno njezin tata preuzeti Jasonovu ulogu. To dokazuje da je par prekinuo sve odnose i na poslovnom planu.

Podsjetimo, Britney je u braku s Kevinom Federlineom 2005. godine rodila prvog, a 2006. godine drugog sina. 2007. godine se razvela od Kevina i neko vrijeme bila u teškom psihičkom stanju iz kojeg se izvukla zahvaljujući ocu i zaručniku Jasonu Trawicku. Nakon što su javno priznali vezu početkom 2010. godine, prošle su objavili kako su i zaručeni. Jason je glumio i u Britneyinom spotu za pjesmu 'Criminal'.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene