Tužna vijest

Preminuo je glumac poznat po ulogama u "Ratovima zvijezda" i "Harryju Potteru", samo se srušio na ulici

Paul Grant Paul Grant Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Grant +0 Paul Grant Galerija

Paul Grant, zvijezda "Ratova zvijezda" i "Harryja Pottera", preminuo je u 57. godini.

Preminuo je Paul Grant, glumac najpoznatiji po ulogama u "Ratovima zvijezda" i "Harryju Potteru". Imao je 56 godina, a vijest je potvrdila njegova shrvana obitelj.

Pogledaj i ovo David Bradley Fanovi ostali zapanjeni Legendarni glumac kojeg pamtimo po ovoj ulozi pojavio se na potpuno neočekivanom mjestu: ''Ma je li ovo on!?''

Kako su izvijestili, oca troje djece policija je pronašla u četvrtak nakon što se srušio na cesti. Hitno je prebačen u bolnicu, gdje je u nedjelju proglašen mrtvim.

''Bio je legenda na mnogo načina. Svakome je stavljao osmijeh na lice. Otišao je prerano, srce mi je slomljeno. Volim te, tata, spavaj mirno'', izjavila je njegova kći Jayne Grant i dodala da je bio osoba koja je za druge činio sve.

Paul je glumio Ewoka u "Povratku Jedija" uz Harrisona Forda i Marka Hamilla, a u ''Kamenu mudraca'' utjelovio je Goblina.

Glumio je i u filmovima "Willow", "Legenda", "Labirint" i "Deuce Bigalow 2".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 4 +25 Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić u sićušnom bikiniju ponosno pokazala tijelo nakon zime: "Samo za hrabre!"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sophia Thomalla Sophia Thomalla - 2 Sophia Thomalla - 3 Sophia Thomalla +11 Sophia Thomalla i Alexander Zverev Celebrity Čarima lijepe brinete nisu odoljele ni poznate face, a osam godina mladi sportaš kojeg ljubi ne može je dovoljno nahvaliti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene