teško ju je prepoznati

Prošla je kroz pravi pakao koji joj je u potpunosti promijenio izgled, o bolnim trenucima nije se ustručavala progovoriti

Kesha (Foto: AFP) Kesha (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kesha (Foto: AFP) Kesha (Foto: Profimedia) Kesha (Foto: Profimedia) Kesha (Foto: Instagram) Kesha (Foto: profimedia) Kesha (Foto: profimedia) +0 Kesha (Foto: Instagram) Galerija

Kesha je gradila uspješnu karijeru, no onda je otkrila da je prolazila kroz seksualno i emocionalno zlostavljanje od strane svog glazbenog producenta. Zbog svega se borila i s poremećajem u preharani, a svojedobno je otkrila da je panseksualka.

Kesha se probila na glazbenoj sceni kao 18-godišnjakinja kada je potpisala ugovor s diskografskom kućom, a svojedobno je otkrila kroz kakav je pakao prošla i šokirala javnost. 

Pogledaj i ovo Katy Perry - 3 sve, samo ne obična Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

Pjevačica, čije je pravo ime Kesha Rose Sebert, snimljena je na odmoru na Havajima. Izgledala je neprepoznatljivo i umorno dok je u jutarnjim satima šetala po plaži, a na sebi je imala kratke hlače i majicu ispod kojih je nosila crni, jednodijelni badić. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kesha (@iiswhoiis)

Inače, Ke$ha je svoju karijeru započela kao prateći vokal poznatim glazbenicima nakon čega je stekla slavu i zaradila milijune. No sve je počelo stagnirati zbog njezinog mentora, producenta Dr. Lukea iz diskografske kuće Sony kojeg je optužila za dugogodišnje emocionalno i seksualno zlostavljanje. 

Pjevačica je rekla da ju je prvi put silovao kada je imala 18 godina. Dr. Luke, koji je bio zaslužan za Keshin glazbeni uspjeh, sve je optužbe negirao. Ona je otkrila da je silovao i njezinu kolegicu Katy Perry u čijem se spotu za pjesmu "I Kissed a Girl" pojavila 2008. 

Perry nije htjela komentirati te navode, no prestala je surađivati s glazbenim producentom što je javnost protumačila potvrdom šokantnih optužbi. Kesha je završila na sudu s Dr. Lukeom 2014., no nije dobila tužbu protiv njega nego je sve završilo neočekivano. Producent je tužio nju zbog gubitka od otkazivanja snimanja trećeg albuma i koncerata. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kesha (Foto: Profimedia) Kesha (Foto: Profimedia) Kesha (Foto: AFP) Kesha (Foto: AFP) +3 Kesha (Foto: AFP) Celebrity Nakon teških životnih udaraca krenula je dalje: Pjevačica pokazala novu boju kose koja ju je potpuno promijenila

"Ogromna rupa je u mom srcu koje doslovno boli od tuge i gubitka. Zamislite kako je to kad netko posjeduje vaš glas i ne dopušta vam da pjevate", istaknula je svojedobno Kesha. 

Kao što bi i na svakog, pakao kroz koji je prošla je utjecao na pjevačicu. To se moglo primijetiti u njezinim medijskim istupima i izgledu. 

No uspjela je pobijediti taj stravični dio života i vratila se na glazbenu scenu sa četvrtim albumom "High Road". U veljači prošle godine njezin singl "Cannibal" je postao viralni hit zbog plesa koji je prikazan u videima na platformi TikTok. Zbog toga se popeo visoko na glazbene ljestvice i Kesha je objavila novi spot za njega. 

Pjevačica je svojedobno iznenadila javnost priznanjem da je panseksualka, odnosno da osjeća seksualnu, emocionalnu i duhovnu privlačnost prema osobama bez obzira na njihov spol ili rodni identitet. "Ne volim samo muškarce. Volim ljude. Tu nije riječ o spolu", istaknula je Kesha koja vodi obrede vjenčanja za parove. 

Kesha se borila 2014. s poremećajem u prehrani zbog čega je bila na liječenju u klinici. Objasnila je da je sve počelo zlostavljanjem koje je proživljavala od strane Dr. Lukea koji je uspoređivao njezin oblik tijela s hladnjakom. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 8 Ana Rucner - 1 +0 Ana Rucner - 5 Celebrity Ana Rucner skinula se u badić, pa fotkom izazvala pomutnju na Instagramu, dive joj se i drugi poznati Hrvati

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene