Ne liči na sebe

Nakon teških životnih udaraca krenula je dalje: Pjevačica pokazala novu boju kose koja ju je potpuno promijenila

Kesha (Foto: profimedia) Kesha (Foto: profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kesha (Foto: Profimedia) Kesha (Foto: Profimedia) Kesha (Foto: AFP) Kesha (Foto: AFP) Kesha (Foto: AFP) Kesha (Foto: AFP) Kesha (Foto: profimedia) +0 Kesha (Foto: Instagram) Galerija

Čini se kako je promjena izgleda pjevačice Keshe simbol novog početka.

32-godišnja pjevačica u potpunosti je promijenila imidž.

Pogledaj i ovo Katy Perry (Foto: Profimedia) Skandal za skandalom Silovao Katy Perry? Pjevačica iznijela stravične optužbe o glazbenom producentu, iscurili sudski dokumenti

Radi se o slavnoj Ke$hi, pravim imenom Kesha Rose Sebert koja je karijeru započela kao prateći vokal brojnim poznatim glazbenicima, a onda se probila te stekla svjetsku slavu i milijune na računu.

Njezin glazbeni uspon privremeno je zaustavljen nakon što je javno optužila svog mentora Dr. Lukea iz diskografske kuće Sony za godine emocionalnog i fizičkog zlostavljanja. Navodno ju je prvi put silovao kad je imala samo 18 godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kesha (@iiswhoiis) on

Upravo je Dr. Luke bio zaslužan za procvat njezine karijere, a sve je optužbe odlučno demantirao. Pjevačica je istaknula i kako je slavni producent navodno silovao i njezinu kolegicu Katy Perry, a obje priče bile su iste.

Dotični je iskoristio svoj položaj kako bi nadrogirao slavne klijentice, a potom ih i silovao. PR tim Katy Perry nije se oglašavao u vezi toga, no činjenica jest kako je slavna pjevačica prestala raditi s njim. Kesha je sudsku bitku s bivšim mentorom započela 2014. godine, no nije ju dobila. Naprotiv, producent je na kraju podnio tužbu protiv nje zbog gubitka od otkazivanja snimanja trećeg albuma te nastupa.

"Ogromna rupa je u mom srcu koje doslovno boli od tuge i gubitka. Zamislite kako je to kad netko posjeduje vaš glas i ne dopušta vam da pjevate", otkrila je jednom prilikom.

Logično, težak privatni period itekako je utjecao ne samo na psihu, već i na fizički izgled mlade pjevačice koja je dobila i pokoij kilogram, no kako nakon kiše baš uvijek dođe sunce, tako je bilo i s Keshom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kesha (@iiswhoiis) on

Ipak, pjevačica je na jedan nedavni party u New Yorku stigla s dugom, tamnom kosom i šiškama te zbunila sve okupljene koji ju nisu odmah prepoznali. Make-up je bio dramatičan kao gotovo uvijek kad kroči na crveni tepih, a pjevačica je pokazala i kako je izgubila veći dio nakupljenih kilograma.

Nadamo se kako je ovo za nju novi početak te kako su stare rane zacijelile... 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +7 Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Celebrity Jedan od najljepših parova prolazi kroz dosad najveću krizu u vezi, zajedno su samo zbog jednog razloga?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene