Odlično mu stoji!

Najzgodniji hrvatski zet raspametio je obožavateljice novom fotografijom u ulozi u kojoj ga nemamo priliku često vidjeti!

Pedro Soltz Pedro Soltz Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz Pedro Soltz i Iris Cekuš Pedro Soltz - 1 Pedro Soltz - 2 Pedro Soltz - 6 Pedro Soltz - 7 Pedro Soltz - 5 Pedro Soltz - 1 Pedro Soltz i Iris Cekuš - 7 Pedro Soltz i Iris Cekuš - 2 +19 Pedro Soltz i Iris Cekuš - 1 Galerija

Pobjednik prošle sezone showa "Ples sa zvijezdama" i jedan od najseksepilnijih muškaraca Pedro Soltz zagolicao je maštu svojih pratiteljica novom fotografijom na svom Instagramu na kojoj peče roštilj samo u pregači.

Pobjednik prošle sezone showa "Ples sa zvijezdama" i jedan od najseksepilnijih muškaraca Pedro Soltz raspametio je svoje obožavateljice novom fotografijom koju je objavio na društvenim mrežama. Našao se u ulozi u kakvoj ga još nismo vidjeli, a od crno-bijele fotografije mnogima je zastao dah.

Naime, Pedro je fotografiran dok peče roštilj, a na sebi je imao pregaču, kratke hlače i kapicu. Ispod pregače nazirali su se njegovi isklesani trbušni mišići, a on je kratko kao opis fotografije dodao: "Summer chef".

Inače, Pedro je poznat kao najzgodniji hrvatski zet, a oženio se našom lijepom manekenkom Iris Cekuš 2016. godine. Par zajedno ima dvije kćeri, Laru i Isabellu.

Posjetimo, Pedro je odnio pobjedu u prošlogodišnjoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" sa svojom plesnom partnericom Valentinom Walme.

Pedro inače dolazi iz Brazila, a njegova uspješna manekenska karijera odvela ga je na drugi kraj svijeta. Međutim, puno puta istaknuo je da mu njegova obitelj nedostaje.

"Više od pola života sam izvan Brazila, tako da mi veoma nedostaje. Nedostaje mi ovaj moment koji izgubiš, već sam doista puno govorio o tome. Ponajprije, nedostaju mi ljudi, obitelj i to, ali i ovaj event kad se netko oženi, kad ima rođendan, Božić ili nešto tako, a ti nisi tamo!", rekao je jednom za IN magazin.

On i supruga zbog karijere su proputovali pola svijeta, ali na kraju su se odlučili skrasiti upravo u Hrvatskoj, gdje sada žive sretno i ispunjeno.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput - Bloom - 7 +27 Maja Šuput - Bloom - 6 Celebrity Šuput objavila fotku u toplesu i grudi okrenula prema suncu, a u prvi plan istaknula je stražnjicu u mini kupaćem!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Tintor na setu serije Kumovi Vladimir Tintor - 1 Vladimir Tintor - 2 Vladimir Tintor +14 Vladimir Tintor Celebrity Slavlje na setu najgledanije domaće serije, čestitke ne prestaju pristizati: "Ovo sad već postaje tradicija!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene