Koliko tetovaža!

Kći pokojnog kralja popa ulicama prošetala u grudnjaku, golišavi prizori otkrili zanimljive detalje na tijelu

Paris Jackson - 1 Paris Jackson - 1 Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Jackson - 3 Paris Jackson - 2 Paris Jackson - 5 Paris Jackson - 4 Paris Jackson - 9 Paris Jackson - 8 Paris Jackson - 7 Paris Jackson - 6 Paris Jackson - 5 Paris Jackson - 4 +3 Paris Jackson - 3 Galerija

Jedina kći pokojnog kralja popa Michaela Jacksona Paris Jackson pokazala je svoje zanimljive tetovaže u čipkastom grudnjaku na ulicama Hollywooda.

Jedina kći pokojnog kralja popa Michaela Jacksona Paris Jackson nema problema sa skidanjem, a ovo puta ulicama zapadnog Hollywooda prošetala je samo u crvenom čipkastom grudnjaku.

Pogledaj i ovo showbuzz Problematično odrastanje Ona je kći preminulog kralja popa, teška je 100 milijuna dolara i svim silama želi biti manekenka

Crvene kratke hlačice ogrnula je narančastom šuškavom jaknom, a na nogama je imala i crvene čizme.

Na njenoj koži koja je bila izložena paparazzima u grudnjaku vidjele su se njene raskošne tetovaže kojih ima nekoliko. Paris ima više od 50 tetovaža po tijelu, a dvije tetovaže posvetila je svom bratu, dok je njih čak devet posvetila pokojnom ocu Michaelu Jacksonu. Ovoj dami nitko ne može zamjeriti što je ulicama prošla samo u donjem rublju jer je svima kralja poglede svojom vitkom figurom, a mnogi nisu mogli vjerovati u kakvu je ljepoticu izrasla.

Mlada manekenka, glazbenica i glumica u usponu već ima i brojne obožavatelje koji je zaustavljaju gdje god se pojavi, a s golišavosti nikada nije imala problema te je jednom prilikom na Instagramu objasnila i kako se najbolje osjeća kada na sebi nema ništa, što je tada popratila i svojim golim fotkama koje je kasnije ipak obrisala.

Inače, Paris je srednje dijete pokojnog kralja popa i ima starijeg brata Princea te mlađeg Blanketa. Majka joj je medicinska sestra Debbie Rowe, a ime je dobila po gradu u kojem je začeta. Kumovi su joj Elizabeth Taylor i Macaulay Culkin.

Nakon što su joj se roditelji rastali, živjela je s ocem do njegove smrti 2009. godine. Majku je upoznala tek s 13 godina. Za tako mladu osobu Paris je puno toga prošla, a priznala je da je bila ovisna o drogama te da si je nekoliko puta pokušala oduzeti život zbog emocionalne boli koju je proživljavala.

Kći kralja popa teška je više od 100 milijuna dolara, ali sama želi ostvariti svoju karijeru modela, glazbenice i glumice. Kada navrši 30 godina, naslijedit će trećinu Jacksonova bogatstva, pet godina kasnije dobit će još jedan dio, a posljednji dio dobit će kada bude imala 40 godina.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) - 5 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 3 +5 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 2 Celebrity Kristine Mandarine dugo nije bilo, mnogi bi je teško prepoznali da je sretnu, a sad se pohvalila jednom novosti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Riva Pauletić - 21 Riva Pauletić - 18 Riva Pauletić - 23 Riva Pauletić - 22 +26 Riva Pauletić - 14 Celebrity Kći našeg putopisca i kvizaša stavila na sebe ZG vrećice, komentari su još zabavniji: ''Da sam bar miješani komunalni otpad...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene