Blago njemu

25-godišnji zavodnik polako postaje prava hollywoodska zvijezda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hollywoodski glumac Zac Efron pokazao je svojim obožavateljima kako izgleda jedan njegov dan na poslu.

Tijekom snimanja filma 'Townies' u Los Angelesu Zac je imao zadatak u kojem bi mu rado pomogli mnogi muškarci - ljubio je prekrasnu plavušu.

Pogledaj i ovo Brad Pitt, Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Može li bolje? Poslastica za stotine obožavatelja: Našli se usred filmskog seta s Leonardom DiCaprijem i Bradom Pittom!

>> Zašto je Zac proveo nekoliko sati u seks shopu?!

S obzirom da je riječ o hollywoodskom ljepotanu kojem je samo 25 godina, vjerujemo kako plavokosoj glumici zavide i mnoge djevojke koje bi rado Zaca upoznale i družile se s njim (pa, vjerujemo, i ljubile).

'Townies' je komedija koja u kina dolazi tek 2014. godine, a sudeći po dosad viđenim fotografijama sa seta, bit će to zanimljiv film.

Bit će to ujedno još jedan projekt ovog mladog muškarca koji je karijeru započeo prije 13 godina na Disney kanalu u originalnoj verziji serijala High School Musical.

A sudeći po njegovoj pojavi i talentu koji ga u showbizz poslu drži već dosta dugo vremena s obzirom na njegovu dob, izgleda kako je Zac na putu da postane prava hollywoodska zvijezda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene