Isplivali detalji

Otkriven identitet muškarca sa 'zabranjene' fotografije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski mediji su uspjeli utvrditi identitet muškarca koji pozira s Dianom na fotografiji koja je bila 'prevruća' za javnost prije 30-tak godina.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

Misteriozni čovjek koji je bio u društvu 18 - godišnje Lady Diane Spencer je britanski aristokrat Adam Russell.

Russell je prapraunuk britanskog ministra Stanleyja Baldwina, a u društvu buduće princeze bio je na grupnom skijanju u francuskom Alpama. Naime, prema Daily Mailu fotografija je nastala 1979., kada je veselo društvo bilo je na odmoru u skijalištu Val Claret.

Daily Mirror je kupio ovu fotografiju dva dana nakon Dianinih zaruka s Princom Charlesom, u veljači 1981., te je napisano preko fotografije 'ne objaviti'.

>> Objavljena je fotografija koja je 1981. bila 'prevruća' za javnost

Adam Russell, koji je bio student na Oxfordu, bio je pomalo 'zatreskan u Dianu, ali se nikad ništa nije dogodilo', piše DailyMail. Prema navodima kraljevskog autora Andrewa Mortona, Russell je putovao godinu dana, a kada se vratio u Veliku Britaniju, bilo mu je rečeno da 'pošto mu se sviđa Diana, mora znati kako ima samo jednog rivala – princa od Walesa'.

Ipak, Russell i Diana ostali su dobri prijatelji, a danas živi sa suprugom na velikom imanju u Dorsetu, i sve navode oko 'zabranjene' fotografje nije htio komentirati.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene