spreman za ljeto

Najnovije fotografije kao dokaz da je ova glumačka legenda provela sate i sate u teretani!

Orlando Bloom - 8 Orlando Bloom - 8 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Orlando Bloom - 10 Orlando Bloom - 6 Orlando Bloom - 5 Orlando Bloom - 4 Orlando Bloom - 3 Orlando Bloom - 1 Orlando Bloom - 2 Orlando Bloom - 7 Orlando Bloom - 9 Orlando Bloom +12 Orlando Bloom - 6 Galerija

Holivudski glumac Orlando Bloom pokazao je svoju fantastičnu figuru nakon premijere filma u Cannesu, a na ove fotografije mnogim će damama zastati dah.

Holivudski glumac Orlando Bloom pokazao je svoju fantastičnu figuru u kupaćim hlačicama na odmoru u Francuskoj.

Pogledaj i ovo Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku Opa! U društvu slavnog milijardera Dubrovnik su posjetili i omiljena pjevačica te njezin zgodni suprug, njihova pojava bila je pravo iznenađenje!

Glumac trenutačno boravi u Cannesu, gdje je stigao na završnu ceremoniju filmskog festivala, a prije same ceremonije Orlando se okupao u poznatom odmaralištu Hotela Eden Roc.

Paparazzi su uhvatili glumca dok je izlazio iz hotela i odmarao se na doku, a nemoguće je ne gledati u njegovo isklesano tijelo, za koje je sate i sate proveo u teretani.

No za svoj izgled glumac je osim tjelovježbi zahvalan i veganskoj prehrani.

"Ja sam 90 posto vremena vegan, no jednom mjesečno znam pojesti komad crvenog mesa", kazao je prošle godine u intervjuu za Sunday Times, u kojem je otkrio i neke druge čudne navike i rituale, poput jutarnjeg pjevanja religijskih pjesama i zasluživanja doručka, a u svemu ga podržava njegova poznata partnerica.

S pjevačicom Katy Perry vezu je započeo 2016. godine, a prekinuli su godinu dana kasnije, no ponovno se pomirili 2018. jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.
Zaruke su pale u veljači 2019. godine, ali su vjenčanje odgodili zbog pandemije koronavirusa, a u kolovozu 2020. godine dobili su kćer.

Mišićavi ljepotan ima i 12-godišnjeg sina Flynna, kojeg je dobio s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Kerr. Njih dvoje u braku su bili od 2010. do 2013. godine, dok je Katy bila udana za britanskog komičara Russella Branda od 2010. do 2012.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear - 1 Heather Locklear - 2 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) +13 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Nekad i sad Fatalna plavuša koja je nekad žarila i palila danas jedva drži oči otvorene, zbog natečenog i podbuhlog lica teško ju je i prepoznati!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov i Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput pokazala kako izgleda njezina savršena nedjelja, a neodoljivi Bloom i rezani badić opet su sve u što se gledalo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene