Ovo joj se već dogodilo...

Nina Badrić opet na meti internetske prevare, upozorila je pratitelje: ''Ne nasjedajte!''

Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 5 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić na Instagramu Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 1 Nina Badrić, 2006. godina Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 1 +20 Nina Badrić - 2 Galerija

Nina Badrić podijelila je s pratiteljima važnu obavijest da ne nasjedaju na prevaru koja se širi, a za koju su prevaranti iskoristili njezinu fotografiju i ime.

Naša pjevačica Nina Badrić podijelila je važnu obavijest sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Naime, postala je dio internetske prevare, a o tome nije imala pojma. Točnije, pojavili su se oglasi koji reklamiraju tablete za mršavljenje, a Ninin identitet iskorišten je za promociju.

"Ne nasjedajte na ovu prevaru, ovdje se radi o krađi identiteta i imena, ne postoje dijeta ni čarobni bomboni od kojih mršavite, a ni čarobni štapić, kako kaže moj prijatelj, samo probušena žlica", napisala je uz fotografiju oglasa.

Isto upozorenje podijelila je i na Facebooku, a nažalost, ovo nije prvi put da se Nina susrela s takvom prevarom.

Prije tri godine također se pojavila reklama kojom se pokušala stvoriti iluzija da pjevačica koristi određene tablete za mršavljenje i da je oduševljena njihovim učinkom.

"Moji odvjetnici upoznati su s cijelom pričom i već rade svoj posao", poručila je tada Nina.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier +15 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka pokazala kako i običnu fotografiju u ručniku napraviti itekako zanimljivom, a usput je otkrila i jedan zanimljiv detalj o sebi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Karleuša šokirala ''golim'' outfitom za party u Beogradu, a posebno je zbunjivao pogled na njezina stopala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene