Rijetko se pojavljuje

Oteo je suprugu drugome i proslavio se humorističnom serijom, a sad uživa u tituli najbogatijeg komičara na svijetu!

Jerry Seinfeld - 2 Jerry Seinfeld - 2 Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Seinfeld - 3 Jerry Seinfeld - 1 +0 Jerry Seinfeld - 2 Galerija

Poznati glumac i komičar Jerry Seinfeld viđen je u javnosti nakon dugo vremena, rijetko ga viđamo, a njegov je ljubavni život itekako zanimljiv.

Najbogatiji komičar i poznati američki glumac Jerry Seinfeld viđen je u javnosti nakon dugo vremena, a paparazzi su ga uhvatili dok je ležerno šetao Malibuom na večeru s prijateljima.

Pogledaj i ovo Jerry i Jessica Seinfeld još su zaljubljeni Slavni komičar nikad nije izgledao bolje, a uhvaćen je i u rijetkim trenucima sa suprugom, koju je prije 23 godine preoteo drugom muškarcu!

Jerry je svijetu poznat kao jedan od najboljih komičara, ali i po seriji ''Seinfeld'' u kojoj je s kolegom Larryjem Davidom godinama zabavljao publiku diljem svijeta.

2021. godine Seinfeld je proglašen najbogatijim komičarom na svijetu, a njegovo bogatstvo bilo je procijenjeno na 950 milijuna dolara.

Osim njegova bogatstva, zanimljiv je i njegov ljubavni život. Naime, Jerry je svoju suprugu preoteo drugom muškarcu.

Par se upoznao 1998. godine u teretani u New Yorku, samo dva mjeseca nakon što se ona udala za Erica Nederlandea. Jerry je bio taj koji je prišao Jessici i navodno ju odmah oborio s nogu šalom koju je ispričao, a nije poznato je li ona tada znala tko je on, iako je iste godine emitirano finale njegove megapopularne serije "Seinfeld". Jerry ju je pozvao na spoj, a ona je pristala i ostalo je povijest.

Ljubav je planula odmah, a Jessica je kasnije tvrdila da je njezin prvi brak svakako bio osuđen na propast te da je razmišljala o razvodu i prije nego što je upoznala Jerryja.

Godinu dana nakon sudbonosnog susreta u teretani, par se zaručio, a vjenčali su se na Božić 1999. na privatnoj ceremoniji. Godinu dana kasnije dobili su svoje prvo dijete, kći Sashu, zatim im se 2003. rodio sin Julian Kal, a 2005. dobili su još jednog sina, Shepherda Kellena.

Jerry i Jessica s djecom i danas žive u New Yorku no o svojem privatnom životu ne odaju puno.

Zanimljivo je i da je Jerry prije sadašnje supruge bio četiri godine u vezi sa Shoshannom Lonstein, koja je u vrijeme kada su se upoznali imala samo 17 godina, a njemu je bilo 39. Zbog kontroverzne veze prozivali su ga u medijima, no on se ni na što nije obazirao.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 8 Ana Rucner - 6 +9 Ana Rucner Celebrity Ana Rucner pokazala seksi detalj na tijelu koji inače skriva ispod odjeće, od nje baš i nismo navikli na ovakve fotke!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Matija Cvek i Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 1 +15 Vlaho Arbulić Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata na Dolcu skinuo majicu i napravio pomutnju: "Kumice na aparatima!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene