kao nekad

Momčilo Otašević objavio fotografiju koja će obradovati njegove obožavatelje: "Ponovno zajedno!"

Momčilo Otašević Momčilo Otašević Tomislav Kristo/Cropix 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Stjepan Perić Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 4 Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 5 Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 3 Momčilo Otašević Momčilo Otašević +11 Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić Galerija

Momčilo Otašević objavio je fotografiju sa Stjepanom Perićem, s kojim je glumio u hit-seriji "Kud puklo da puklo".

Crnogorskog glumca Momčila Otaševića domaća publika zavoljela je u brojnim domaćim serijama i trenutačno ga gledamo kao Janka u popularnim "Kumovima".

Pogledaj i ovo showbuzz Kud puklo da puklo NOVI PAR Jelena i Momčilo u ljubavnoj vezi!

A sada je obožavatelje vratio u vrijeme kada je glumio u još jednoj hit-seriji Nove TV.

Momčilo je u svojim pričama na Instagramu objavo fotografiju s glumcem Stjepanom Perićem, s kojim je glumio u humorističnoj seriji "Kud puklo da puklo", koja se emitirala od 2014. do 2016. godine.

"Ljubo i Damir ponovno zajedno", napisao je Momčilo uz fotografiju koja budi nostalgiju i sigurno će obradovati obožavatelje svojevremeno najgledanije domaće serije.

Inače, Momčilo, koji je nedavno proslavio 33. rođendan, posljednjih mjeseci puni medijske stupce razvodom od devet godina starije kolegice Jelene Perčin, s kojom je tijekom pet godina braka dobio dvoje djece.

Nakon što se neko vrijeme šuškalo o problemima u njihovu braku, Jelena je početkom godine potvrdila da se razvode.

"Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece. Od prijatelja sam dobila bezuvjetnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom cijeli život i jako se dobro poznajemo i vjerujemo si. Svi su znali da odluku nisam donijela slučajno. Ljubav je užasno nepredvidiva. Ono što smatram da ljubav jest nisam još doživjela. Naime, dok god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav, nego iluzija ljubavi. Niti iz jednog svog odnosa nisam otišla, a da se nisam dala do kraja. Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije postupiti. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila", otkrila je glumica tada za Gloriju.

Jelena i Momčilo zbližili su se na setu serije "Zora dubrovačka" 2013. godine, a prijateljstvo je preraslo u ljubav kada su zajedno snimali seriju "Kud puklo da puklo" 2016. godine. Vjenčali su se u tajnosti 2018. godine, a intimna ceremonija održala se u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Iste godine dobili su kćerkicu Mašu, a krajem studenog 2020. dobili su i sina Jakšu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 Danijela Martinović i Josip Plavić - 6 +23 Danijela Martinović i Josip Plavić - 7 Celebrity Zaljubljena Danijela Martinović zaintrigirala prstenom pa priznala: "Stvarno sam sretna, nema se na to što dodati!"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier +13 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka koja uporno tvrdi da su njezine obline prirodne objavila je novu fotografiju kojom je dio vjernih fanova ostavila bez teksta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene