godinama je tamo

Legendarni Čombe oglasio se iz Hollywooda i objavio novosti: "Gotovo je, vraćam se..."

Miraj Grbić Miraj Grbić Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić i Marija Omaljev Miraj Grbić - 2 Miraj Grbić i Marija Omaljev Miraj Grbić - 4 Miraj Grbić - 1 Miraj Grbić Miraj Grbić +3 Miraj Grbić Galerija

Miraj Grbić objavio je da se vraća na posao nakon završetka štrajka u Hollywoodu.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, koji je domaćoj javnosti najpoznatiji kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", već godinama gradi karijeru u Hollywoodu.

Kao i mnogi njegovi kolege, Miraj je sudjelovao u štrajku američkog sindikata SAG-AFTRA, koji obuhvaća oko 160 tisuća filmskih, televizijskih i glasovnih glumaca te srodnih zanimanja, i koji je službeno završio nakon 118 dana, što ga čini najdužim štrajkom glumaca u povijesti Hollywooda.

Miraj se tim povodom oglasio na svojem profilu na Instagramu.

"Štrajk je gotov. Vraćam se na posao", poručio je glumac.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miraj Grbic (@mirajgrbic)

Miraj je dosad ostvario niz uloga u popularnim američkim serijama, kao što su "S.W.A.T." i "Santa Clarita Diet" te filmskim ostvarenjima, od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru "Nemoguća misija: Protokol duh", a možemo ga gledati i u devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa.

Sa suprugom Marijom Omaljev 2013. godine iz Sarajeva se preselio u Los Angeles. Par je u braku od 2008. godine, a 2021. dobili su kćerkicu Billie, koja je rođena u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai. Trenutačno čekaju svoje drugo dijete, a otkrili su da će dobiti sina.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lucy Marković - 1 Lucy Marković - 2 Lucy Marković - 3 Lucy Marković - 4 +18 Lucy Marković - 5 Celebrity Svi žele znati tko je Hrvatica specifične ljepote čiju je fotografiju objavila Victoria Beckham: "Ovaj nos je tako predivan!"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović +23 Stjepan Vukadin Celebrity Stjepan iz MasterChefa pokazao kako provodi vrijeme s obitelji, njegovu suprugu nemamo često priliku vidjeti: "Divni mama i sin, mali Vuki!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene