omiljeni holivudski par!

On je bio prvi dečko kojeg je poljubila, no na prvi spoj otišli su tek 14 godina kasnije, kada ih je sudbina opet spojila!

Mila Kunis i Ashton Kutcher - 3 Mila Kunis i Ashton Kutcher - 3 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis i Ashton Kutcher - 2 Mila Kunis i Ashton Kutcher - 4 Mila Kunis i Ashton Kutcher - 5 Mila Kunis i Ashton Kutcher - 1 Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom - 1 Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom - 2 Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom - 4 Ashton Kutcher i Mila Kunis Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) +9 Mila Kunis (Foto: Profimedia) Galerija

Mila Kunis i Ashton Kutcher jedan su od omiljenih holivudskih prova sa zanimljivom ljubavnom pričom, a u rijekom zajedničkom izlasku pokazali su da su još zaljubljeni preko ušiju.

Iako su slavan holivudski glumački par, Ashton Kutcher i Mila Kunis izbjegavaju glamurozne događaje i općenito ih se rijetko može vidjeti u javnosti.

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher Samo opušteno Omiljeni glumac uhvaćen u rijetkom izdanju bez majice, a društvo mu je pravila i supruga u koju se zaljubio nakon prijateljstva

No za vikend su se zajedno pojavili na svečanom događaju Breakthrough Prize u Filmskom muzeju u Los Angelesu, gdje su po dolasku ukrali sve poglede.

Oboje su se dotjerali u skladu s prigodom te su se i uskladili u crnim odijelima, dok je Mila svojem stajlingu dala dozu ženstvenosti odabirom prozirne bluze.

Fotografima su pozirala zagrljeni i nasmijani, a neprestani zaljubljeni pogledi potvrdili su da među njima još cvjetaju ruže.

Mila i Ashton u braku su od 2015. godine i zajedno imaju dvoje djece, osmogodišnju kćer Wyatt i šestogodišnjeg sina Dimitrija.

Njihova ljubavna priča jedna je od zanimljivijih u Hollywoodu i trebale su proći godine kako bi shvatili da su stvoreni jedno za drugo.

Naime, Mila i Ahston upoznali su se 1998. godine, na setu serije "Lude 70-e", kada je njem bilo 20, a njoj tek 14 godina. U seriji su utjelovili likove Jackie Burkhart i Michael Kelso, koji su postali jedan od omiljenih televizijskih parova, a upravo je Ashton bio i prvi dečko kojeg je Mila poljubila u svojem životu, i to pred kamerama serije, a tek je godinama kasnije priznala da je već tada bila pomalo zaluđena njime.

Ni nakon završetka snimanja serije, nisu jedno o drugom razmišljali kao o potencijalnom partneru i svatko je krenuo svojim putem. Ashton se 2005. godine oženio glumicom Demi Moore, a Mila je 2002. započela vezu s glumcem Macaulayem Culkinom i činilo se kao da će i oni stati pred oltar.

No 2012. godine oboje su opet ostali sami, a tada je svoje ruke umiješala sudbina. Mila i Ahton te su se iste godine susreli na dodjeli Zlatnih globusa, gdje su dogovorili spoj. Nakon nekoliko mjeseci već su počeli zajedno i živjeti, a ostalo je povijest.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput objavila snimku kaosa u svojem domu, a pokazala je i glavnog krivca: "Blago susjedima!"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda - 4 Bridget Fonda - 2 Bridget Fonda - 1 Bridget Fonda +2 Bridget Fonda Nekad i sad Na ovim je fotografijama žena koja je nekad posebnom ljepotom obarala s nogu, pogledajte kako je izgledala u danima najveće slave!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene