Modna ikona podbacila

VIDEO Izazvala šaputanja... nitko nije skidao pogled s njezine GLAVE!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove godine bilo je modnih kreacija koje su ostavljale bez daha, no bilo je i onih koje nisu baš dobile pozitivne komentare.

Vogue party koji organizira modna urednica Anna Wintour jedan je od najiščekivanijih svake mode sezone. Ove godine bilo je modnih kreacija koje su ostavljale bez daha, no bilo je i onih koje nisu baš dobile pozitivne komentare - iako je riječ o kostimiranoj modnoj zabavi.

Pogledaj i ovo showbuzz ptičicaaa Neki od najgorih zvjezdanih selfija u 2014. godini

U iščekivanju partija sezone: Novo pravilo koje će rastužiti slavne face!

 

@bravoandy/Met Gala = standing date. Dress designed by me in collaboration with @hm. Headpiece by @philiptreacy. Custom @sjpcollection shoes. Jewelry by #fredleighton, @jfisherjewelry and @cindychao_artjewel. Bag by @fendi. @bravoandy in @ralphlauren. X, Sj #ChinaThroughTheLookingGlass

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on

Jedna od takvih kreacija je kombinacija na koju se odlučila Sarah Jessica Parker. Iako je ona često prozvana kraljicom stila i modnom ikonom, mnogi su zaključili da ovo nije njezino najbolje izdanje. Iako je ovogodišnja inspiracija bila Kina i Sarah je samouvjereno šetala crvenim tepihom, najviše joj se zamjera kapa koju je nosila na glavi.

Još jedna kreacija koja je izazvala šaputanje iza leđa bila je haljina Solange Knowles. I dok je njezina sestra Beyonce blistala i privukla svu pažnju na crvenom tepihu, haljina mlađe sestre nalikovala je na veliku školjku i nije dobila pozitivne komentare.

Anne Hathaway je još jedna ljepotica koja obično sve napravi kako treba i njezinom izgledu rijetko ima zamjerke, ali ove je godine podbacila. Mnogi su slavnu oskarovku uspoređivali s velikim kipom Oskara zbog njezine duge zlatne haljine.

 

I dok se njezina kći Kim Kardashian odlučila za usku i pripijenu varijantu, mama Kris Jenner odlučila se za malo više tkanine i upravio je to bila velika greška koju joj mnogi zamjeraju. Iako je seksi prorez imao za cilj pokazati malo gole kože, cijela kombinacija ipak nije dobila prolaznu ocjenu.

Madonna i Katy Perry također nisu dobile pohvale. Na ovogodišnjem Met Gala partiju obje su se pjevačice pojavile u kreacijama Jeremyja Scotta i modne kuće Moschnio. Iako su pokušale pridobiti simpatije tako što su pred kamerama pozirale zajedno, to ih nije spasilo od oštrog modnog suda.

Miley Cyrus crvenim je tepihom prošetala u kreaciji Alexandera Wanga, no crna se elegantna haljina nije svidjela mnogima. Uz haljinu koja nije pokupila pozitivne komentare, Miley je za ovogodišnji Met Gala odlučila svoju kosu obojiti u plavo. Kao šlag na tortu bilo je to što je mlada pjevačica morala pozirati sama jer je nedavno prekinula vezu s Patrickom Schwarzenegger

Cara Delevingne još je jedna od dama koje se nisu proslavile svojim izgledom na ovogodišnjem modnom partyju. Njezinu odjevnu kombinaciju potpisuje Stella McCartney, a 22-godišnja manekenka ruke je prekrila lažnim tetovažama. Cijela buntovna kombinacija na kraju nije baš bila ocijenjena pozitivno, no Caru to zasigurno nije spriječilo da se dobro zabavi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene