Što se događa?

Svi odlaze od nje: Meghan traži novu dadilju, dvije je već napustile u vrlo kratkom razdoblju

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 2 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 3 +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle i princ Harry u potrazi su za novom, trećom po redu, dadiljom za svog sina Archieja.

Vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry muku muče s izborom dadilje za svog prvorođenca Archieja, nakon što su dvije dadilje u samo šest tjedana prestale raditi za njih. Strani mediji prenose kako je kraljevski par stoga odlučio agnažirati novu, treću osobu koja će im pomoći u brizi oko dječaka.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Nije poznato jesu li dosadašnje dadilje dobile otkaz ili su odlučile samovoljno otići, no izvor blizak Meghan i Harryju tvrdi kako je odluka o angažiranju dadilja bila isključivo njihova privatna i donijeli su je temelju potreba Archieja ali i njih samih.

"Djetetove se potrebe razlikuju od razdoblja do razdoblja. Prva dadilja bila je zapravo patronažna sestra koja se za malenog brinula tijekom noći. Ali Meghan i Harry nisu htjeli žuriti ili brzati s odlukom koga će zaposliti", izjavio je izvor za The Sun.

Ranije ovog mjeseca američki magazin Harper's Bazaar izvjestio je kako je za tu ulogu odabrana Britanka koja nije živjela s njima u Frogmore Cottageu, a nije radila ni vikendima.

Autorica Katie Nicholl, koja je objavila seriju biografija o članovima kraljevske obitelji tvrdi kako su Meghan i Harry od dadilja tražili da potpišu poduži ugovor o tajnosti.

"Od pouzdanog sam izvora saznala kako je nova dadilja norala potpisati ugovor o tajnosti. Meghan se budi tijekom noći nekoliko puta kako bi nahranila malenog. Čini se kako je riječ o poprilično gladnom dječaku", izjavila je Katie.

Uz to se osvrnula i na činjenicu kako Meghan ne odlazi u teretanu te da nema poseban režim vraćanja linije prije poroda, već da je odlučila pustiti da sve ide svojim prirodnim tokom.

"Meghan se dosad nije otputila u teretanu, ne žuri joj se vratiti u formu i naporno vježbati. Ne zamara se kilažom. Uživa u majčinstvu i nježno brine o sebi", otkrila je.

Ipak, vijest o odlasku dviju dadilja možda i nije toliko iznenađujuća obzirom na to da vojvotkinja ima ozbiljnih problema s odlascima članova osoblja posljednjih nekoliko mjeseci.

Podsjećamo, krajem prošle godine nakon samo 6 mjeseci napustila ju osobna asistentica Melissa Toubati, a strani su mediji izvještavali kako je otišla u suzama. Nekoliko mjeseci nakon toga Meghan i Harry napustila je privatna tajnica Samantha Cohen i to nakon punih 17 godina koliko je provela radeći na kraljevskom dvoru, kao i njezine pomoćnice Amy Pickerall i Heather Wong. Ni tu nije bio kraj jer je Meghan početkom godine ostala bez osobnog čuvara koji je s njom također proveo pola godine.

Daily Mail piše kako su Meghan i Harry zaobišli tradiciju zapošljavanja dadilja sa sveučilišta Norland, a čak su razmišljali da na toj poziciji zaposle muškarca.

"Meghan je bila jasna kod određivanja uvjeta za zapošljavanje dadilja. Favorizirala je Amerikanke i nije željela uniformirano osoblje već da se angažirana osoba osjeća kao dio obitelji. To joj je jako važno. Nikada nije skrivala koliko je ponosna na svoje američke korijene. Plaća dadilje trebala bi iznositi oko 70 tisuća funti na godinu", izjavio je neimenovani izvor.

Podsjećamo, Meghan i Harry postali su roditelji sina Archieja 6. svibnja ove godine, a na samom početku u brizi o njemu pomagala im je Meghanina majka Doria Ragland.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) Ava Sambora (Foto: Instagram) Ava Sambora (Foto: Instagram) Ava i Richie Sambora (Foto: Instagram) +3 Ava Sambora (Foto: Instagram) Celebrity Plavokosa ljepotica sve više sliči na slavnu majku u mlađim danima, a nešto je bome pokupila i od oca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene