Raščupan i zapušten

Omiljeni Chandler uhvaćen u izlasku s ljepoticom koja neodoljivo podsjeća na njegovu slavnu bivšu, ali ni za tu se prigodu nije uspio urediti!

Julia Roberts i Matthew Perry - 2 Julia Roberts i Matthew Perry - 2 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry Matthew Perry - 2 Matthew Perry - 1 Matthew Perry - 4 Iva Majoli i Matthew Perry - 1 Matthew Perry - 7 Matthew Perry Matthew Perry - 6 Matthew Perry - 2 Matthew Perry - 1 +15 Matthew Perry Galerija

Matthew Perry snimljen je u izlasku s nepoznatom ljepoticom, za koju se baš i nije potrudio urediti.

Američki glumac i zvijezda omiljenih "Prijatelja" Matthew Perry primijećen je u izlasku s misterioznom brinetom koju je izveo na ručak u poplarni restoran Nobu Malibu u Kaliforniji.

Bilo je to rijetko pojavljivanje 54-godišnjeg Matthewa, koji je snimljen kako nježno stavlja ruku na leđa nepoznate dame dok ju vodi prema restoranu, a neke je čak malo podsjetila na njegovu slavnu bivšu djevojku Juliju Roberts, od koje se razišao 1996. nakon petomjesečne veze.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Matthew i Julia započeli su vezu nakon što je ona gostovala u "Prijateljima" na čijem ga je setu osvojila na prvi pogled, ali ljubav nije dugo opstala.

"Izlaženje s Julijom Roberts bio je previše za mene. Stalno sam bio siguran da će prekinuti sa mnom. Zašto ne? Nisam bio dovoljan; nikad ne bih mogao biti dovoljan. Bio sam slomljen, nedostojan ljubavi. Pa umjesto da se suočim s neizbježnom agonijom gubitka nje, prekinuo sam s prekrasnom i briljantnom Julijom Roberts", napisao je Matthew u svojim memoarima "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing" koji su objavljeni 2022. godine.

Perry je osim Julije ljubio pa ostavio i druge kolegice, među kojima su bile Neve Campbell, Lauren Graham i Lizzy Caplan. Glumac je samac otkako je u lipnju 2021. godine raskinuo zaruke s Molly Hurwitz nakon tri godine veze, a ovih se dana proširila vijest da su njegovi prijatelji navodno zabrinuti zbog toga što puši dvije do tri kutije cigareta dnevno i trpa se hamburgerima i krumpirićima, unatoč tome što ima profesionalnog trenera i nutricionista na raspolaganju.

"Sretan je što je živ, ali njegovi prijatelji željeli bi da ne iskušava sudbinu svim tim nezdravim navikama", rekao je upućeni izvor za National Enquirer.

Omiljeni Chandler je od 1997. godine bio čak 15 puta na odvikavanju, a u svojim memoarima otkrio je i da je 2018. godine bio nadomak smrti nakon što mu je debelo crijevo puklo zbog ovisnosti i da su mu liječnici dali tek dva posto šanse za život nakon što je bio priključen na aparate. Priznao je i da danas ne može gledati "Prijatelje" jer je baš za vrijeme snimanja završio u paklu ovisnosti.

"Nisam gledao seriju jer bih samo morao ponavljati 'alkohol, opijati, kokain'. Mogao bih za svaku sezonu reći što sam tada koristio i zato je ne želim gledati. To je sve što vidim", napisao je.

Matthew je ranije ispričao i kako se zbog posljedica teških ovisnosti uopće ne sjeća nekih dijelova sa seta serije koja mu je donijela svjetsku slavu i u kojoj je glumio deset godina.

Bio je ovisan o lijeku Vicodin, a počeo ga je uzimati zbog nesreće koju je doživio vozeći skuter na vodi. Uspješno mu je smanjivao bolove, no s vremenom nije mogao provesti nijedan dan bez tablete što se danas sve vidi na njegovu izgledu, ali i ponašanju.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 3 +18 Mia Negovetić na Instagramu - 5 Celebrity Naša pjevačica drastično promijenila imidž, ošišala se na fudbalerku, evo kakve su reakcije na tu njezinu veliku promjenu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta - 1 Diletta Leotta - 3 Diletta Leotta - 2 Diletta Leotta i Loris Karius - 5 +26 Diletta Leotta i Loris Karius - 2 Celebrity Najljepša sportska novinarka objavila fotografije s malenom kćeri pa rastopila milijune pratitelja: "Svaka mama zna o čemu pričam"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene