vesela atmosfera

Simpatičan trenutak Franke i kolege iz hit-showa nakon velikog priznanja: "Ti si uživao? Stvarno?"

Franka Batelić i Marko Ciboci - 2 Franka Batelić i Marko Ciboci - 2 DNEVNIK.hr 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Marko Ciboci - 2 Dodjela nagrade Zlatni Studio - 1 Dodjela nagrade Zlatni Studio - 2 Dodjela nagrade Zlatni Studio - 3 Dodjela nagrade Zlatni Studio - 4 Dodjela nagrade Zlatni Studio - 5 Dodjela nagrade Zlatni Studio - 6 Dodjela nagrade Zlatni Studio - 7 Dodjela nagrade Zlatni Studio - 8 Franka Batelić i Marko Ciboci - 1 +22 Poznati na dodjeli nagrada Zlatni Studio - 1 Galerija

MasterChef i Ples sa zvijezdama osvojili su Zlatni studio, a dobitnici su svoje dojmove podijeli u Dnevniku Nove TV.

Na Novu TV stiglo je još nagrada! MasterChef i Ples sa zvijezdama osvojili su Zlatni studio.

Pogledaj i ovo Ružica Maurus Simpatična Požežanka Tko je zapravo recepcionarka iz Zaglava? Nedavno je postala dobitnica prestižne nagrade, a tek joj je 25 godina!

MasterChef je drugu godinu zaredom slavio u kategoriji najboljeg reality showa, a dobitnici su svoje dojmove podijeli u Dnevniku Nove TV.

"Mislim da ova nagrada najviše znači cijelom produkcijskom timu koji je dao sve od sebe. Ova nagrada je za sve njih i za naš žiri, ali za cijeli kompletan tim jer bez njih ne bi bilo ove nagrade", poručila je Sanja Tucman, direktorica produkcije Nova TV.

"Evo šefica je sve rekla! Naučili smo je sad da priča, oslobodila se hehe. Tako da evo što reći - hvala cijeloj produkciji, dečkima tu. Stipe!" nadovezao se Damir Tomljanović, član žirija showa MasterChef.

"Druga godina, naša sezona druga, kako osvajamo Zlatni studio mislim da nema većeg komplimenta od toga, pokazatelja da radimo dobar posao", dodao je Stjepan Vukadin.

Jednako dobar posao obavila je još jedna ekipa Nove TV. Ovo je prvi Zlatni studio za show "Ples sa zvijezdama" koji je slavio u kategoriji TV zabava.

"Moram reći da mi je drago da su gledatelji prepoznali naš rad kao kvalitetan zato jer smo mi uživali sva tri mjeseca svaki dan", poručio je član žirija Marko Ciboci, na što se Franka Batelić šaljivo nadovezala: "Ti si uživao? Stvarno?"

"Znam ne bi se reklo, ali da. Uživali smo i drago mi je da su gledatelji to prepoznali", istaknuo je Ciboci.

"I ja se zahvaljujem, ja jedva čekam novu sezonu Plesa sa zvijezdama i ja znam sigurna sam da će opet biti mega popraćeno i da će nas svi gledati jer bit ćemo top!", poručila je Larisa Lipovac Navojec.

Ali događaj nisu obilježile samo nagrade. Mnoge domaće zvijezde prošetale su crvenim tepihom, a glamura i dobre atmosfere nije nedostajalo.

"Jako puno ljudi radi na cijeloj toj organizaciji, od promocije, redakcije preko njih 30-ak. Dobro je što dižemo tu atmosferu da bude malo crvenog tepiha, šušura, ne samo za televizijske zvijezde, pjevače, što je inače pod normalno nego i za naše glumce kazalište i film koji zapravo nemaju prigodu imat nešto ovako veličanstveno pa se potrudimo oko toga", kazala je u Dnevniku Nove TV Ana Hanžeković Krznarić, predsjednica Uprave Hanza Medije.

Dodjela Zlatnog studija održana je po šesti put, a ovogodišnjim pobjednicima odlučivalo je gotovo 950 tisuća glasova.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša +4 Dijana Mayer i Zlatko Mateša Celebrity Zlatko Mateša nakon tri propala braka i prekida s 34 godine mlađom pronašao je sreću s poznatom epidemiologinjom

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput pokazala kako se zabavlja sa sinčićem Bloomom, a ovakvu je još nismo vidjeli: "Tko je ovdje dijete?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene